اگه با قهرمان نبرد بزنم به یکی از اردوگاه ها که فاصلم باهاش بیش تر از 20 خونه باشه همه ی نیرو هاش رو نابود کنم غارت حساب میشه ؟ من نبرد زدم به یه دونه اردوگاه ( بدون قهرمان ) بعد می خوام به اون یکی شهرم اردوگاه رو غارت کنم میشه البته با نبرد ( با قهرمان )
اگه با قهرمان نبرد بزنم به یکی از اردوگاه ها که فاصلم باهاش بیش تر از 20 خونه باشه همه ی نیرو هاش رو نابود کنم غارت حساب میشه ؟ من نبرد زدم به یه دونه اردوگاه ( بدون قهرمان ) بعد می خوام به اون یکی شهرم اردوگاه رو غارت کنم میشه البته با نبرد ( با قهرمان )
شما میتونی نبرد بزنی به اردوگاه مورد نظرت با یک شهر دیگت (( نباید قهرمان بفرستی )) بعد از اون یکی شهرت که فاصلت باهاش 20 یا کمتر هست یک دونه قهرمان بفرست تمومه کار...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
شما میتونی نبرد بزنی به اردوگاه مورد نظرت با یک شهر دیگت (( نباید قهرمان بفرستی )) بعد از اون یکی شهرت که فاصلت باهاش 20 یا کمتر هست یک دونه قهرمان بفرست تمومه کار...
دادا تو یه اردوگاه داری که فاصلش با شهر اصلیت 21 خونه هستش نمیتونی بگیریش
با هر چند تا شهر میتونی بزنیش هم به صورت نبرد هم به صورت غارت هم با قهرمان هم بدون قهرمان
بعد با شهری که کمتر از 20 خونه فاصله داری میتونی بری اون اردوگاه رو غارت کنی
هیچ نگران نباش هیچ اتفاقی نمیوفته
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
عاقا تو رو خدا اطلاعات غلط ندید به مردم
دادا تو یه اردوگاه داری که فاصلش با شهر اصلیت 21 خونه هستش نمیتونی بگیریش
با هر چند تا شهر میتونی بزنیش هم به صورت نبرد هم به صورت غارت هم با قهرمان هم بدون قهرمان
بعد با شهری که کمتر از 20 خونه فاصله داری میتونی بری اون اردوگاه رو غارت کنی
هیچ نگران نباش هیچ اتفاقی نمیوفته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.