سلامی دوباره میگما تو دکمه های صفحه کلید اگه سه تا حرف باشه مثلا (گ و . و/) برای استفاده از حرف سوم باید چیکار کنی؟اگه شیفت رو بگیری حرف دوم میاد نگیری حرف اول میاد حالا حرف سومو چکار کنیم ملطفت شدید؟
اون روز که تو و به سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست یونیسف میگفتی اتل متل توتوله گاو حسن چه جوره من خیـــــلی بزرگ بودم:
سلامی دوباره میگما تو دکمه های صفحه کلید اگه سه تا حرف باشه مثلا (گ و . و/) برای استفاده از حرف سوم باید چیکار کنی؟اگه شیفت رو بگیری حرف دوم میاد نگیری حرف اول میاد حالا حرف سومو چکار کنیم ملطفت شدید؟
مگه چ جور حرف زد
...
اون حرف سومو منم نمیدونم
ولی اینگیلیسی کن.اره عمون ک اون دوستمون اون بالا گفت
masal92
زیر دیپلمی حرف بزن تا بفهمیم چی میگی!!!!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
مگه چ جور حرف زد
...
اون حرف سومو منم نمیدونم
ولی اینگیلیسی کن.اره عمون ک اون دوستمون اون بالا گفت[quote][div][b]masal92[/b][/div][div]زیر دیپلمی حرف بزن تا بفهمیم چی میگی!!!![/div][/quote]
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]کو کحاست؟
من خودمم بابا
روحم هفت میلو لایک داره؟ [quote][div][b]amir av[/b][/div][div]باز این روح ساغر اومد
[/div][/quote]
[/div][/quote]
از روح تو همه چی برمیاد[/div][/quote]
موافقم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.