آقا این کد امنیتی ینی چی آخه ؟؟؟؟؟؟ دیگه خیلی طول میکشه زمان بندی کنیم
جان مادرت لایک کن
هی نگید راه
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
کد امنیتی رو بردارید 1393/05/18 17:52:49
آقا این کد امنیتی ینی چی آخه ؟؟؟؟؟؟ دیگه خیلی طول میکشه زمان بندی کنیم
|
|
1393/05/19 10:06:19
لازم نبود نمیزاشت ن الکی
جان مادرت لایک کن هی نگید راه |
|
1393/05/19 15:07:34
سلام دوستان عزیز
خواستم یه خرده در مورد علت این کار توضیح بدم که چرا کد واسه لشگرکشی سریع و زمان بندی شده گذاشتن بسیاری از بازیکنان از افزونه های ماکروساز استفاده می کردند و فقط یکبار کل کار غارت رو در روز ضبط می کردن و برای روز های بعد اون افزونه خودش تمام کارها رو تقلید می کرد و پلیرها با اینکه حتی پشت کامپیوتر نبودند اما در همون لحظه بالای 500 لشگرکشی انجام میشد و این به خاطر این بود که اون افزونه تمام کلیدهای کیبورد و کلیک های موس رو که در روز اول توسط بازیکنن زده شده بود رو ضبط کرده و الان عینا تکرار می کنه و این یعنی زیر پا گذاشتن حقوق بازیکنان دیگر راستش اگه پلیری از این افزونه ها استفاده نمی کرد الان باید از پشتیبانی و قسمت فنی بازی تشکر هم کنه چون الان در حقش ظلم نمیشه و فردی که در واقع انلاین نیست دیگه نمی تونه تمام منابع فارم های ما رو دزدکی بدزده با تشکر از زحمات تمامی افرادی که در ساخت و ارتقای این بازی کوشش فراوانی می کنند. |
|
1393/05/19 15:08:53
yes...!
|
|
1393/05/19 21:35:40
ممنون دوست عزیز این نکته رو نمیدونستم .
|
|
1393/05/19 21:56:47
حداقل میشه یه کاری کرد که موقع وارد کردن زمان بندی مثلا برای یک فارم فقط یک بار کد امنیتی رو بخواد اینطوری باید واسه یه زمان بندی لشگر کشی 200 بار کد امنیتی رو وارد کنیم که واقعا اعصاب خورد کنه .
|
1393/05/22 20:05:37
برای ارسال لشکرکشی در مقصدهای دلخواه فقط کافی است یک بار در زمان انتخاب تیک لشکرکشی فوری؛ کد لشکرکشی را وارد کنید و سپس اقدام به لشکرکشی به مقصدهای دلخواه موردنظر خودنمایید. نیازی نیست برای هر بار حمله دوباره این عمل تکرار شود. موفق و موید باشید
|
|
|
1393/05/22 23:33:42
خیلی بد شده
من حال غارت ندارم و سالی ی بار میام غارت کنم ک اونم کد میخواد حس غارت رو از ادم میگیره خدا حافظ انجمن و عصر پادشاهان
منم رفتم . بای |
|
1393/05/23 00:26:11
خود کد امنیتی بد نیست چون برای جلوگیری از * مناسبه ولی متاسفانه برای من باگ داره.
وقتی از طریق مقصد های دلخواه میخوام لشکرکشی کنم باید هر دفع کد امنیتی رو وارد کنم ولی متاسفانه * مشکل داره چون حتی اگه کد رو درست هم وارد کنم قبول نمیکنه ولی اگه از روی نقشه لشکرکشی کنم همچین اتفاقی نمیوفته! الان اینجا کی مسئوله باید به کی بگم؟ اینجوری حق منم داره خورده میشه... |
منوی کاربری
|
||