با سلام ممکنه یک شهر متروکه فارم بشه (شهرداری سربازخانه واصطبل آن را بزنی )
آره عزیزم
منجنیق بزنی حله
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
[quote][div][b]koroshanddaryoush[/b][/div][div]با سلام ممکنه یک شهر متروکه فارم بشه (شهرداری سربازخانه واصطبل آن را بزنی )[/div][/quote]
آره عزیزم
منجنیق بزنی حله
قربانت شوم!
من 53 تا متروکه دارم و سرباز خونه و اصطبل همه شون رو زدم
تا به حال که نیرو نساختند
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
[quote][div][b]arman.i.p[/b][/div][div]میشه زد ولی بازم نیرو میسازن[/div][/quote]
قربانت شوم!
قربانت شوم!
چه کاریه بزنی الکی؟ تهش بعده 12 ساعت 5 تا از هر سرباز میسازن دیگه
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]mhossein[/b][/div][div][quote][div][b]arman.i.p[/b][/div][div]میشه زد ولی بازم نیرو میسازن[/div][/quote]
قربانت شوم!
تا به حال که نیرو نساختند[/div][/quote]
چه کاریه بزنی الکی؟ تهش بعده 12 ساعت 5 تا از هر سرباز میسازن دیگه :icon_4:
قربانت شوم!
چه کاریه بزنی الکی؟ تهش بعده 12 ساعت 5 تا از هر سرباز میسازن دیگه
والا
هر متروکه که بزنی بخوای بعدش ساختمون هاشو بزنی پدر تمدن درمیاد
این مطلب در 1393/05/17 21:40:14 نوشته شده است و در 1393/05/17 21:40:40 ویرایش شده است .
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]mhossein[/b][/div][div][quote][div][b]arman.i.p[/b][/div][div]میشه زد ولی بازم نیرو میسازن[/div][/quote]
قربانت شوم!
تا به حال که نیرو نساختند[/div][/quote]
چه کاریه بزنی الکی؟ تهش بعده 12 ساعت 5 تا از هر سرباز میسازن دیگه :icon_4:[/div][/quote]
والا
هر متروکه که بزنی بخوای بعدش ساختمون هاشو بزنی پدر تمدن درمیاد :icon_4:
وختی همه نیرو های یک شهر متروکه میمیرن معمولا همه بازیکنایی که نزدیکن میریزن شهرو غارت میکنن. ازینجا به بعد شهر متروکه با وجود اینکه اصطبل و سربازخونه داره فارم میشه چون قبل از اینکه نیرو هاش زیاد بشه یکی میریزه سرش غارتش میکنه، بعد باز یکی دیگه، بعد باز بعدی...
اینجوری هر دفعه که یکی واسه غارت حمله میکنه نهایتا تو شهر 50 تا نیرو جمع شده که همشون تو جریان غارت میمیرن و...
لازم نیست بزنی.
وختی همه نیرو های یک شهر متروکه میمیرن معمولا همه بازیکنایی که نزدیکن میریزن شهرو غارت میکنن. ازینجا به بعد شهر متروکه با وجود اینکه اصطبل و سربازخونه داره فارم میشه چون قبل از اینکه نیرو هاش زیاد بشه یکی میریزه سرش غارتش میکنه، بعد باز یکی دیگه، بعد باز بعدی...
اینجوری هر دفعه که یکی واسه غارت حمله میکنه نهایتا تو شهر 50 تا نیرو جمع شده که همشون تو جریان غارت میمیرن و...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.