من که بعد از چند تا سرور پاپ بازی کردن. تصمیم گرفتم تو سرور 11 نیروساز بشم. خوبه، حالش بیشتر از پاپ بودنه
داداش، نظر منو میخوای بهترین نیروی تهاجمی شمشیرزنه ولی سرعتش در رتبه 4 نیروهاست. اگر به جایی رسیدی که صف ساختت در طول روز پر بود، بعدش کماندار بساز که سرعت حرکتش رتبه 1 هست.
بهترین هجومی هم از نظر نسبت قدرت با گندم مصرفی شمشیرزنه که رتبه سرعتش 3 هست. وقتی هم صف ساختت پر شد شوالیه بساز که رتبه سرعت بین نیروها 2 هست.
منجنیق و دژکوب هم سرعتشون داغونه و رتبه 5ام هستند.
در ضمن، روزای اول سرور آنلاین بودن خیلی مهمه تا بتونی غارت کنی، توی نبرد افکار بازی کنی و اگه بهت حمله شد جاخالی بدی یا منابعتو تو بازار بزاری که غارت نشن.
اگه بهت حمله میشه متخصص اول بازیتو در مقابل منابع زیادی بزار تو لیست پیشنهادها.
بقیه اشو شما بگین دیگه، من فکم درد گرفت
رفاقت از همه چی مهم تره، چه تو بازی و چه تو زندگی. تا می تونی رفیق پیدا کن !!!
من که بعد از چند تا سرور پاپ بازی کردن. تصمیم گرفتم تو سرور 11 نیروساز بشم. خوبه، حالش بیشتر از پاپ بودنه :D
داداش، نظر منو میخوای بهترین نیروی تهاجمی شمشیرزنه ولی سرعتش در رتبه 4 نیروهاست. اگر به جایی رسیدی که صف ساختت در طول روز پر بود، بعدش کماندار بساز که سرعت حرکتش رتبه 1 هست.
بهترین هجومی هم از نظر نسبت قدرت با گندم مصرفی شمشیرزنه که رتبه سرعتش 3 هست. وقتی هم صف ساختت پر شد شوالیه بساز که رتبه سرعت بین نیروها 2 هست.
منجنیق و دژکوب هم سرعتشون داغونه و رتبه 5ام هستند.
در ضمن، روزای اول سرور آنلاین بودن خیلی مهمه تا بتونی غارت کنی، توی نبرد افکار بازی کنی و اگه بهت حمله شد جاخالی بدی یا منابعتو تو بازار بزاری که غارت نشن.
اگه بهت حمله میشه متخصص اول بازیتو در مقابل منابع زیادی بزار تو لیست پیشنهادها.
بقیه اشو شما بگین دیگه، من فکم درد گرفت :D