ارتش رو برای حمله ای به راه انداختم که زمان رسیدنش 6 ساعت بود، بعد که 6 ساعت تمام شد یهو شد 22 ساعت.الان میشه گفت ارتشم تو هواست چون امکان داره بازم زمان زیاد شه.
نمیدونم چرا قضیه ای که میشه با دعوا حلش کرد رو میرن اینقدر در موردش حرف میزنن؟!!
ارتش رو برای حمله ای به راه انداختم که زمان رسیدنش 6 ساعت بود، بعد که 6 ساعت تمام شد یهو شد 22 ساعت.الان میشه گفت ارتشم تو هواست چون امکان داره بازم زمان زیاد شه.:icon_6:
ارتش رو برای حمله ای به راه انداختم که زمان رسیدنش 6 ساعت بود، بعد که 6 ساعت تمام شد یهو شد 22 ساعت.الان میشه گفت ارتشم تو هواست چون امکان داره بازم زمان زیاد شه.
زیاد از این مشکلا پیش میاد.
برای خودم وقتی که هیچ لشکر کشی از شهر یکم ندارم بازم 13000 تا کمانم در حال حرکت هستن!
نمیدونم بی اجازه من کجا ها میرن وقتی من نیستم
لطفا تشکر یادتون نره اگه لذت بردین
[quote][div][b]farzad-assassin[/b][/div][div]ارتش رو برای حمله ای به راه انداختم که زمان رسیدنش 6 ساعت بود، بعد که 6 ساعت تمام شد یهو شد 22 ساعت.الان میشه گفت ارتشم تو هواست چون امکان داره بازم زمان زیاد شه.:icon_6:[/div][/quote]
زیاد از این مشکلا پیش میاد.
برای خودم وقتی که هیچ لشکر کشی از شهر یکم ندارم بازم 13000 تا کمانم در حال حرکت هستن!
نمیدونم بی اجازه من کجا ها میرن وقتی من نیستم :lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.