دنبال ی کسی هستم خواهش میکنم راستش را بگید ایا کسی محمد لطفی را میشناسد. پیام خوصوصی بدیه. اگه میشناسه.خیلی مهم.
این مطلب در 1393/05/13 21:45:37 نوشته شده است و در 1393/05/14 00:19:18 ویرایش شده است .
پیر شدیم...
دنبال ی کسی هستم خواهش میکنم راستش را بگید ایا کسی محمد لطفی را میشناسد. پیام خوصوصی بدیه. اگه میشناسه.خیلی مهم.
:icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3:
من که نمیشناسم
[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]دنبال ی کسی هستم خواهش میکنم راستش را بگید ایا کسی محمد لطفی را میشناسد. پیام خوصوصی بدیه. اگه میشناسه.خیلی مهم.
:icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3:[/div][/quote]
من که نمیشناسم :shock:
کی هست تو این بازی اکانت داره
مو ایطوریم
[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]دنبال ی کسی هستم خواهش میکنم راستش را بگید ایا کسی محمد لطفی را میشناسد. پیام خوصوصی بدیه. اگه میشناسه.خیلی مهم.
کی هست:| تو این بازی اکانت داره:?:
اره داشته ولی میخوام ببینم هنوز هست یا نه
پیر شدیم...
[quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]دنبال ی کسی هستم خواهش میکنم راستش را بگید ایا کسی محمد لطفی را میشناسد. پیام خوصوصی بدیه. اگه میشناسه.خیلی مهم.
کی هست:| تو این بازی اکانت داره:?:[/div][/quote]
باور کن من خبر ندارم
[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div][quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]دنبال ی کسی هستم خواهش میکنم راستش را بگید ایا کسی محمد لطفی را میشناسد. پیام خوصوصی بدیه. اگه میشناسه.خیلی مهم.
کی هست:| تو این بازی اکانت داره:?:[/div][/quote]
اره داشته ولی میخوام ببینم هنوز هست یا نه[/div][/quote]
باور کن من خبر ندارم :shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.