آیامیتوان بیش ازیک شهر راتسخیرکرد
yyuuooآیامیتوان بیش ازیک شهر راتسخیرکرد
میتونی تو راهنما رو بخونی و اون جا سوالی داشتی بپرسی
از ۱۳۹۱
younicked
younicked
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
تسخیر 1391/08/10 21:19:21
آیامیتوان بیش ازیک شهر راتسخیرکرد
|
|
1391/08/10 21:21:11
میتونی تو راهنما رو بخونی و اون جا سوالی داشتی بپرسی از ۱۳۹۱
younicked |
|
1391/08/10 21:22:18
تسخیر آبادی ها:
برای تسخیر یک آبادی باید با یک لشکر همراه با قهرمان به یک آبادی به صورت نبرد حمله کنید و تمام نیروهای گینگیز ساکن آن آبادی را از بین ببرید. البته دقت نمایید که شما آبادی هایی را می توانید تسخیر نمایید که فاصله آنها تا شهر شما کمتر از 3 خانه باشد( یعنی در یک مربع 7*7 به مرکزیت شهر شما)، اما ماجراجویی توسط قهرمان جهت بدست آوردن برخی گنجینه های مخفی تا شعاع 15 خانه در اطراف شهر شما امکان پذیر می باشد. البته تنها در برخی از سرورها خاص در آبادی ها گنجینه های مخفی قرار دارند. نکته: برای تسخیر یک آبادی حضور یک قهرمان در آن لشکرکشی کافی می باشد. البته این قهرمان باید در انتهای آن نبرد حتما زنده باشد. شما با در سطح 10 عمارت قهرمانان خود می توانید آبادی اول و در سطح 20 آبادی دوم را تسخیر نمایید. پس در هر شهر نمی توانید بیش از دو آبادی را تسخیر نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عمارت قهرمانان و مدیریت آبادی ها بخش "عمارت قهرمانان" را مطالعه فرمایید. میزان تاثیرگذاری آبادی ها بر تولیدات شهر: پس از تسخیر یک آبادی و اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود. هر نیروهای متخصص می تواند 5% تولید شهر شما را بالا ببرد. در ضمن با ارسال منجم به آبادی ها به ازای هر منجم 20% تولید سایر نیروهای متخصص در آن واحه افزایش می یابد. دقت کنید که ارسال منجم به تنهایی هیچ کاربردی ندارد. نیروی متخصص برای استخراج آبادی های گندمی : کشاورز، برای آبادی های با ذخایره آهن، صنعتگر و برای آبادی های با ذخایر چوب نجار و برای آبادی های با ذخایر سنگ، معمار می باشد. اینم درباره تسخیر و آبادی از ۱۳۹۱
younicked |
|
1391/08/10 21:22:56
سلام میشه از 2 آبادی که دارای یک نوع از منابع مثلا گندم هست برای افزایش محصول استفاده کرد یا فقط از یک آبادی میشه استفاده کرد؟
پاسخ عصر پادشاهان بله می توانید پس میتونی از ۱۳۹۱
younicked |
|
1391/08/10 22:03:56
شهر که کلا نمیشه تسخیر کرد چون درد سر داره.باید واستی تمدن مدافع تموم بشه. نیرو نظامی باید داشته باشی.تازه کلی داستان داره.
یه شهر جید بسازی راحت تره. برای تسخیر باید قصر سطح 10 داشته باشی.به نظر من شهر بسازی راحت تری تا تسخیر کنی. بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/08/11 13:58:21
حالا شما بزارید گزینه فعال بشه ما به همون یه دونه هم راضی هستیم سرور ویژه تابستانی بعد برین تو 25 تای اول اسمsenatoorرا می بینید می خوام سرور رو بترکونم:
|
|
1391/08/16 17:01:05
آقا من یه آبادی سنگ گندم رو تو سرور 8 تسخیر کردم ولی هیچی به تولیداتم زیاد نشده.چی کار باید بکنم؟آخه تو راهنما زده این گونه آبادی ها 50%به تولیداتمون میفزایند |
|
1391/08/16 17:04:45
باید نیروی تخصصی مربوط بهش رو بفرستی 10 تا کشاورز
و 10 تا معمار بفرست بهش. بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/08/16 20:08:58
منجم هم میشه به تعداد دو برابر فرستاد؟بعد اگر مثلا 1 دونه معمار بفرستیم 5% خود به خود زیاد میشه یا باید کاری کرد؟ |
منوی کاربری
|
||