شهر دومو بهتره کجا بسازم؟ نزدیک به شهر اولم یا دور تر؟ چرا؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
کجا بسازم؟ 1393/05/11 22:54:31
شهر دومو بهتره کجا بسازم؟ نزدیک به شهر اولم یا دور تر؟ چرا؟
|
|
1393/05/11 22:56:56
حداقل با فاصله 10 خونه بساز. تا بتونی ابادی بگیر ازش
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1393/05/11 22:59:58
داداش میتونی این مطلب و تو بخش سوالات متداولیاگزارش مشکلاتبنویس باتشکر تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر
تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر تاحالا به مدیر پیام ندادم |
اکانت های فعال کنونی |
1393/05/11 23:00:53
از کلی تاحالا بخش گزارش مشکلات جایه سوال پرسیدنه ؟ .When it's real ,you can't walk away
|
|
1393/05/12 19:41:32
من معمولا شهرامو با فاصله 15 تا 20 خونه از هم و جوری میسازم که حداقل به دو آبادی گندم گندم اگر نشد ترکیبی از گندم و منابع دیگه باشه بسته به نوع سرور هم تعداد شهر ها میتونه متفاوت باشه مثلا کلاسیک ( من اکثرا کلاسیک بازی میکنم) توی کلاسیک 25 تا 30 شهر رو به صورت بالا تو میسازم و جوری میسازم که 5 شهر اولم در مرکز باشن یعنی باشه بقیه شهرهام تقریبا فاصله مساوی داشته باشن بعد از ساخت این چند تا شهر (اینم بگم تو هیچکدوم به صورت جدی دف نمیسازم حداقل 70 درصد نیرو باید هجومی باشه) کنار شهرهای اولم که تو اونا به قول بچه ها خرکی دف بسازم. اینم بگم که این طرح رو باید قبل از رسیدن 1/3 آخر سرور تموم کرده باشی که اینم جز استفاده از سکه ممکن نمیشه و هیچوقت تو شهرای دف ساز نباید پاپ کار کنی فقط منابعو ببر بالا سربازخونه و اکادمی و دیوار کنارشم میتونیم کارگا رو بسازیم سوالی دیگه بود در خدمتم پیر شدیم ولی بزرگ نـــه
|
|
1393/05/12 19:53:12
ببینم چه هدفی دارین
اگه فقط میخواهین بازی کنین و هدفتون گنجینه ای نیس در صورتی که ابادی وجود داشته باشه کنار شهر اولت بزن اما اگه گنجینه می خواهی باید شهر های 1 و 2 و سومت را در یک منطقه بزنی اما فاصله شون نه خیلی زیاد نه خیلی کم به اندازه ی 20 خونه که برا گنجینه هم باشه اما شهرهای بعدیت باید فاصلشون زیاد باشه اگر کسی اهل جنوب پیغام بده
|
|
1393/05/18 08:58:01
هر جور خودت میدونی
|
منوی کاربری
|
||