salhadin
alireza0066
چرا گیج میکنید بنده خدا رو؟ دادا اول قصر و اکادمی رو 10 میکنی. اکادمی 10 شدتوش مهاجر تحقیق میکنی بعد تو قصر مهاجر میسازی بعدم یه جا رو نقش انتخاب میکنی بنا کردن شهر جدیدو میزنی اگه تمدنت برسه شهر جدیدت ساخته میشه
مگه من چی گفتم
اقا من بزارید تکامل یافته و گیج نشدنیشو بگم
ببین عزیزم شما قصر و اکادمی رو به سطح 10 میرسونی بعد مهاجر تحقیق میکنی و 5تا مهاجر اموزش میدی بعد باید ببینی سطح تمدنت سازگاری داره یا نه اگه داشت که میسازی اگه نداشت باید صبر کنی یا تو معبد تمدنتو بیاری بالا بعد باید دوباره قصر رو برسونی به سطح 20 و شهر دوم رو میتونی با توجه به تمدن و دوباره 5 مهاجر تاسیس کنی
نکته:
1.در همه شهر ها میتوانی همین کار را انجام بدی
2.هنوز قابلیت تسخیر شهر وجود ندارد در صورت وجود میتوانید تاپیک دیگری مطرح کنید و جواب را بیابید
3.اگه هنوزم نفهمیدی نمیدنم چی بگم
4.باید منابع هم به اندازه کافی در شهر برای تاسیس شهر داشته باشی
این مطلب در 1393/05/11 19:41:46 نوشته شده است و در 1393/05/11 19:43:35 ویرایش شده است .
لایکو بده وگرنه فارمی بچه
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]چرا گیج میکنید بنده خدا رو؟ دادا اول قصر و اکادمی رو 10 میکنی. اکادمی 10 شدتوش مهاجر تحقیق میکنی بعد تو قصر مهاجر میسازی بعدم یه جا رو نقش انتخاب میکنی بنا کردن شهر جدیدو میزنی اگه تمدنت برسه شهر جدیدت ساخته میشه[/div][/quote]
مگه من چی گفتم :icon_6:[/div][/quote]
اقا من بزارید تکامل یافته و گیج نشدنیشو بگم
ببین عزیزم شما قصر و اکادمی رو به سطح 10 میرسونی بعد مهاجر تحقیق میکنی و 5تا مهاجر اموزش میدی بعد باید ببینی سطح تمدنت سازگاری داره یا نه اگه داشت که میسازی اگه نداشت باید صبر کنی یا تو معبد تمدنتو بیاری بالا بعد باید دوباره قصر رو برسونی به سطح 20 و شهر دوم رو میتونی با توجه به تمدن و دوباره 5 مهاجر تاسیس کنی
نکته:
1.در همه شهر ها میتوانی همین کار را انجام بدی
2.هنوز قابلیت تسخیر شهر وجود ندارد در صورت وجود میتوانید تاپیک دیگری مطرح کنید و جواب را بیابید
3.اگه هنوزم نفهمیدی نمیدنم چی بگم:|
4.باید منابع هم به اندازه کافی در شهر برای تاسیس شهر داشته باشی
:icon_8:
:icon_7: