نمی دونم اینایی که عکسشونو میزارن مثلا عکس خودشونو واقعی هست یا نه الان مثلا بهزاد0098 اصلا بهزاد صفایی مگه بیکاره بیاد عصر پادشاهان بازی کنه ب نظر شما اگه کسی دیگه میشناسید بگید حالشون گرفته شه
قربون هر چی داش مشتیه بزن به افتخارش
نام:عرفان
شهرت: تردست
شماره همراه: 09305645389
اگه کاری بود بگو
نمی دونم اینایی که عکسشونو میزارن مثلا عکس خودشونو واقعی هست یا نه الان مثلا بهزاد0098 اصلا بهزاد صفایی مگه بیکاره بیاد عصر پادشاهان بازی کنه ب نظر شما اگه کسی دیگه میشناسید بگید حالشون گرفته شه
عزیزم. بهزار0098 برا این اینو زده که به یاده ایشون هست و از مرگ ایشون متئاسر شده
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div]نمی دونم اینایی که عکسشونو میزارن مثلا عکس خودشونو واقعی هست یا نه الان مثلا بهزاد0098 اصلا بهزاد صفایی مگه بیکاره بیاد عصر پادشاهان بازی کنه ب نظر شما اگه کسی دیگه میشناسید بگید حالشون گرفته شه[/div][/quote]
عزیزم. بهزار0098 برا این اینو زده که به یاده ایشون هست و از مرگ ایشون متئاسر شده;)
عزیزم. بهزار0098 برا این اینو زده که به یاده ایشون هست و از مرگ ایشون متئاسر شده
خخخخخخخ کی بهزاد خخخخخخخ نه بابا اصلا می دونی چند نفر بهش پیام می دن فک می کنن خودشه خخخ راحت باش
اگه کاری بود بگو
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div]نمی دونم اینایی که عکسشونو میزارن مثلا عکس خودشونو واقعی هست یا نه الان مثلا بهزاد0098 اصلا بهزاد صفایی مگه بیکاره بیاد عصر پادشاهان بازی کنه ب نظر شما اگه کسی دیگه میشناسید بگید حالشون گرفته شه[/div][/quote]
عزیزم. بهزار0098 برا این اینو زده که به یاده ایشون هست و از مرگ ایشون متئاسر شده;)[/div][/quote]
خخخخخخخ کی بهزاد خخخخخخخ نه بابا اصلا می دونی چند نفر بهش پیام می دن فک می کنن خودشه خخخ راحت باش :icon_4::icon_4:
من
عکس خودمو گذاشتم
قبل اینکه عکس پرچم فلسطینو بزارم
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div]نمی دونم اینایی که عکسشونو میزارن مثلا عکس خودشونو واقعی هست یا نه الان مثلا بهزاد0098 اصلا بهزاد صفایی مگه بیکاره بیاد عصر پادشاهان بازی کنه ب نظر شما اگه کسی دیگه میشناسید بگید حالشون گرفته شه[/div][/quote]
من :D
عکس خودمو گذاشتم :D
قبل اینکه عکس پرچم فلسطینو بزارم :roll:
8-) :D
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]عکس من واقعی بود چند ماه پیش گذاشتم بعد برداشتم :geek:[/div][/quote]
خخخ قربون ادم راستگو[/div][/quote]
چی شده مگه تو خلت داری هی میگی خخخخخخخخخخ
:|:|:|:arrow:
اگه کاری بود بگو
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]عکس من واقعی بود چند ماه پیش گذاشتم بعد برداشتم :geek:[/div][/quote]
:|:|:|:arrow:[/div][/quote]
اره نفهمیدی خخخخخخخ:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
خداییش خلتت زیاده ها
ببین یه تکنیک خوب برات دارم
برو اونو تف کن بیا اوکی؟
ااا راحت شدم زود تر می گفتی
اگه کاری بود بگو
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]عکس من واقعی بود چند ماه پیش گذاشتم بعد برداشتم :geek:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:|:?:
خداییش خلتت زیاده ها
برو اونو تف کن بیا اوکی؟:icon_12:[/div][/quote]
ااا راحت شدم زود تر می گفتی:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
خداییش خلتت زیاده ها
برو اونو تف کن بیا اوکی؟
ااا راحت شدم زود تر می گفتی
اورین
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]sir erfan[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]عکس من واقعی بود چند ماه پیش گذاشتم بعد برداشتم :geek:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:|:?:
خداییش خلتت زیاده ها
برو اونو تف کن بیا اوکی؟:icon_12:[/div][/quote]
ااا راحت شدم زود تر می گفتی:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
اورین:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.