خخخخخ
چه باحال
پس من ازاین به بعد نیرو نمیسازم فقط جمعیت میسازم
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]علتش مردم شهره :oops:
با چوب و سنگ میفتن به جون سربازات به جان خودم :mrgreen:[/div][/quote]
خخخخخ
چه باحال
پس من ازاین به بعد نیرو نمیسازم فقط جمعیت میسازم:icon_4::icon_4::icon_4::lol::lol:
شاید عین جنگ های صلیبی منجنیقات اشتباهی سنگ و به سربازات زدن
این مطلب در 1393/05/11 11:21:19 نوشته شده است و در 1393/05/11 11:21:35 ویرایش شده است .
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]موقعی که از ساختمون انبار میرفتن بالا افتادن مردن :icon_4:[/div][/quote]
شاید عین جنگ های صلیبی منجنیقات اشتباهی سنگ و به سربازات زدن:icon_4:
شایدم مخفیگاه طرف زیر زمین بوده سربازات دست درازی کردن و خواستن اون منابع رو هم باخودشون بیارن افتادناونجا و هنوزم دارم فریاد میزنن : کمک کمک
ولی دیگه ارزشی نداره و مردم شهر باهاشون کار دارن زیر زمین
این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
[quote][div][b]7720165[/b][/div][div]چون دیوار داره به خطر اون[/div][/quote]
شایدم مخفیگاه طرف زیر زمین بوده سربازات دست درازی کردن و خواستن اون منابع رو هم باخودشون بیارن افتادناونجا و هنوزم دارم فریاد میزنن : کمک کمک
ولی دیگه ارزشی نداره و مردم شهر باهاشون کار دارن زیر زمین :icon_4:
به نظر بنده حقیر سرباز های شما درشهر مدافع یه غلط هایی کردن احتمالا به خانوم کسی چپ نگاه کردن اوناهم خونشون به جوش اومده زدن سربازت کشتن
منم موافقم با نظرت
البته برا درست شدن میتونی از تنتاک استفاده کنی 5040 هم چیزای خوبی داره
چاییتو هم عوض کن شاید درست شد
چاییمو هم عوض کردم تنتاکم پوشیدم بازم میمیرن هههههههههه
جان مادرت لایک کن
هی نگید راه
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]به نظر بنده حقیر سرباز های شما درشهر مدافع یه غلط هایی کردن احتمالا به خانوم کسی چپ نگاه کردن اوناهم خونشون به جوش اومده زدن سربازت کشتن :mrgreen:[/div][/quote]
منم موافقم با نظرت
البته برا درست شدن میتونی از تنتاک استفاده کنی 5040 هم چیزای خوبی داره
چاییتو هم عوض کن شاید درست شد[/div][/quote]
چاییمو هم عوض کردم تنتاکم پوشیدم بازم میمیرن هههههههههه
به نطر من حقیر
سرباز های شما هین غارت از انبار شهر همسایه به خانوم گرامی ایشون که تو عمارت قهرمان بوده چپ نیگاه کردن همسر گرامیشون که قهرمان شوالیه بوده زده سربازاتون لت وپار کرده
قربون دستت گزارش این رد نکن مرد باش
این مطلب در 1393/05/19 22:05:15 نوشته شده است و در 1393/05/22 22:32:07 ویرایش شده است .
BABAY.LORD هستم چطور میتونم کمکتون کنم هر کی هر چی خواست بهم بگه
به نطر من حقیر
سرباز های شما هین غارت از انبار شهر همسایه به خانوم گرامی ایشون که تو عمارت قهرمان بوده چپ نیگاه کردن همسر گرامیشون که قهرمان شوالیه بوده زده سربازاتون لت وپار کرده :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
قربون دستت گزارش این رد نکن مرد باش :icon_13:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.