سلاممن برای بازی سرور 11 مشکل دارم اینه کهقسمت نبرد افکاررو پیدا نمی کنم و فلش مربوط به تازه واردین نمی دونم از کجا باز میشه تو شهرداری نمی تونم قسمت بالا بردن ساختمانها رو برای انتخاب پیدا کنم راهنماییم کنین
این مطلب در 1391/11/16 09:01:31 نوشته شده است و در 1391/11/16 09:01:51 ویرایش شده است .
سلاممن برای بازی سرور 11 مشکل دارم اینه کهقسمت نبرد افکاررو پیدا نمی کنم و فلش مربوط به تازه واردین نمی دونم از کجا باز میشه تو شهرداری نمی تونم قسمت بالا بردن ساختمانها رو برای انتخاب پیدا کنم راهنماییم کنین
تو سرور 11 باید پایین سمت راست همونجایی که اسم شهرتو نوشته روش کلیک کنی که قسمت شهر هات باز بشه.
نبرد افکار هم سمت راست صفحه عکس یه مهره شطرنج باید باشه .فکر کنم.که قشنگ معلومه.دقیقا میشه کنار همون جادوگری که اول بازی راهنماییت میکرد.
تازه واردین هم فلش نداره.یعنی چی؟////الان شما دو روز تحت حمایتی اگه روز اول سرور ثبت نام کردی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
تو سرور 11 باید پایین سمت راست همونجایی که اسم شهرتو نوشته روش کلیک کنی که قسمت شهر هات باز بشه.
نبرد افکار هم سمت راست صفحه عکس یه مهره شطرنج باید باشه .فکر کنم.که قشنگ معلومه.دقیقا میشه کنار همون جادوگری که اول بازی راهنماییت میکرد.
تازه واردین هم فلش نداره.یعنی چی؟////الان شما دو روز تحت حمایتی اگه روز اول سرور ثبت نام کردی:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.