به نام خدایی که خاک آفرید...................کزان خاک انسان پاک افرید
حضرت امام علی علیه السلام می فرماید: "کسیکه امروزش با فردایش یکی یا یکسان باشد، مسلمان نیست".
سلام .
امیدوارم حالتون خوب باشه. خواستم قبل رفتنم چند جمله ای باتون حرف بزنم .پس ارزششو داره تا تهشو بخونی
( از جایی هم کپی نکردم )
اول واسه کسایی که نمیشناسن منو , خودمو معرفی کنم. اسمم هادیه 22 سالمه . اهل اصفهانم .
سرور هایی که بازی کردم 4 تا بوده
m1p69 سرور 19
lord.saeid s22
ارواح شوالیه ها سرور 26 ( البته اک دوستم بود ولی رفاقتی کل سرور را روش بودم )
و m1p69 سرور 28 که فروختم بعد از زدن مدال غارت . 10 روز هم هست روی اکانت آرش هستم توی همین سرور
اسممون شهر شمالی هست . میتونید یه نگاهی بندازید ببینید وضع اکانت چجوریه
یه قولی به آرش داده بودم که بیاییم رنک یک اومدیم دیگه بودن من زیادیه بقیش پای خودش البته امشبم که شبه آخره یه کمک کوچیک دیگه بهش میخام بکنم
از خودم بگم : سه ساله نه درس میخونم نه کار میکنم هیچ . زندگیم به بطالت میگذره . بگذریم ازاین حرفا
خیلی برنامه ها ریختم اما عملی نشد . ولی امشب تصمیم گرفتم زندگیمو عوض کنم
چند روزی بود یه حسی داشتم . یه حس عجیبی تازه میفهمم این حس از کجا نشات گرفته . کسی خواست خصوصی میگم بهش
همش میگفتم بسمه دیگه چه قدر بازی ؟
چه قدر از دست دادن عمر. اصلا من براچی خلق شدم . برا بازی ؟؟؟؟!!!!
روزی چند ساعت ؟ 20 ساعت ؟؟؟؟
عمرم داره میگذره . تفریح بهتری ندارم یعنی ؟
توصیه من به شما
دل بکنید . خیلی چیز های دیگه ای هست که ارزش دل دادن داره . خیلی چیزایی که ازش غافلیم
براچی خلق شدم باید توی این دنیا دنبال چی باشم ؟؟ واقعا باید دنبال چی باشیم ؟
دیگه حرفی ندارم . فقط امیدوارم برای وقتمون ارزش قائل بشیم
همه سرور ها یه همبازی و استاد داشتم به اسم محمد
البته ایشون هیچ وقت انجمن نمیاد . این اک مرکزی هم به اسم محمد هست
من یه فردا را فقط هستم که اگه کسی کاری باهام داشت در خدمتش باشم البته خصوصی نامه بدید
دیگه واسه همیشه دارم از این بازی و انجمن میرم . امیدوارم اگه کسیو ناراحت کردم حلالم کنه . یکم بداخلاقم
اما قول میدم اخلاقمم خوب کنم
اگه کسی انجمن اومد با این اک که فک نکنمم بیاد من نیستم . شاید در آینده پلیرهای محمد با این اک بیان توی انجمن
دوستانی که میخان باهام در ارتباط باشن این آی دی گارنای منه : 158377241
اینم بگم سر دلم نمونه . با شکلک های جدید هم اصلا حال نکردم . یاد دوران جهالت افتادم که میرفتم چت روم
درضمن این اولین . آخرین خداحافظی من بود
آواتارمم برگردوندم به روز اولش
میسپارمت به خدایی که نخواست تورا به من بسپارد
حضرت امام علی علیه السلام می فرماید: "کسیکه امروزش با فردایش یکی یا یکسان باشد، مسلمان نیست".
سلام .
امیدوارم حالتون خوب باشه. خواستم قبل رفتنم چند جمله ای باتون حرف بزنم .پس ارزششو داره تا تهشو بخونی
( از جایی هم کپی نکردم )
اول واسه کسایی که نمیشناسن منو , خودمو معرفی کنم. اسمم هادیه 22 سالمه . اهل اصفهانم .
سرور هایی که بازی کردم 4 تا بوده
m1p69 سرور 19
lord.saeid s22
ارواح شوالیه ها سرور 26 ( البته اک دوستم بود ولی رفاقتی کل سرور را روش بودم )
و m1p69 سرور 28 که فروختم بعد از زدن مدال غارت . 10 روز هم هست روی اکانت آرش هستم توی همین سرور
اسممون شهر شمالی هست . میتونید یه نگاهی بندازید ببینید وضع اکانت چجوریه
یه قولی به آرش داده بودم که بیاییم رنک یک اومدیم دیگه بودن من زیادیه بقیش پای خودش البته امشبم که شبه آخره یه کمک کوچیک دیگه بهش میخام بکنم
از خودم بگم : سه ساله نه درس میخونم نه کار میکنم هیچ . زندگیم به بطالت میگذره . بگذریم ازاین حرفا
خیلی برنامه ها ریختم اما عملی نشد . ولی امشب تصمیم گرفتم زندگیمو عوض کنم
چند روزی بود یه حسی داشتم . یه حس عجیبی تازه میفهمم این حس از کجا نشات گرفته . کسی خواست خصوصی میگم بهش
همش میگفتم بسمه دیگه چه قدر بازی ؟
چه قدر از دست دادن عمر. اصلا من براچی خلق شدم . برا بازی ؟؟؟؟!!!!
روزی چند ساعت ؟ 20 ساعت ؟؟؟؟
عمرم داره میگذره . تفریح بهتری ندارم یعنی ؟
توصیه من به شما
دل بکنید . خیلی چیز های دیگه ای هست که ارزش دل دادن داره . خیلی چیزایی که ازش غافلیم
براچی خلق شدم باید توی این دنیا دنبال چی باشم ؟؟ واقعا باید دنبال چی باشیم ؟
دیگه حرفی ندارم . فقط امیدوارم برای وقتمون ارزش قائل بشیم
همه سرور ها یه همبازی و استاد داشتم به اسم محمد
البته ایشون هیچ وقت انجمن نمیاد . این اک مرکزی هم به اسم محمد هست
من یه فردا را فقط هستم که اگه کسی کاری باهام داشت در خدمتش باشم البته خصوصی نامه بدید
دیگه واسه همیشه دارم از این بازی و انجمن میرم . امیدوارم اگه کسیو ناراحت کردم حلالم کنه . یکم بداخلاقم
اما قول میدم اخلاقمم خوب کنم
اگه کسی انجمن اومد با این اک که فک نکنمم بیاد من نیستم . شاید در آینده پلیرهای محمد با این اک بیان توی انجمن
دوستانی که میخان باهام در ارتباط باشن این آی دی گارنای منه : 158377241
اینم بگم سر دلم نمونه . با شکلک های جدید هم اصلا حال نکردم . یاد دوران جهالت افتادم که میرفتم چت روم
درضمن این اولین . آخرین خداحافظی من بود
آواتارمم برگردوندم به روز اولش
میسپارمت به خدایی که نخواست تورا به من بسپارد
نظرسنجی
- دوتت دالیم D:
- دوجت ندالیم :(
این مطلب در 1393/05/10 01:31:35 نوشته شده است و در 1393/05/10 01:45:02 ویرایش شده است .
.
.
.
.
پس کی به زندگی برسیم
آی دی گارنا :
158377241
.
.
.
پس کی به زندگی برسیم
آی دی گارنا :