ریچارد شیردل وصلاح الدین تو بازی
فیلم مرلین وارتور خدایی قسمت اخر فیلمشون که ارتور مرد همش داشتم اینجوری گریه میکردم
اغا از شما سنی گذشته . گریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخخخخخ
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]ریچارد شیردل وصلاح الدین تو بازی
فیلم مرلین وارتور خدایی قسمت اخر فیلمشون که ارتور مرد همش داشتم اینجوری گریه میکردم :cry::cry::cry:[/div][/quote]
اغا از شما سنی گذشته . گریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخخخخخ :mrgreen:
نه خدایی دلم برای ارتور سوخت که شمشیر مودرد رفت تو قلبش
من اخرش نفهمیدم چی شد هنوزم حسرتش به دلم مونده که نگاه کنم
انجمن رسمی عصرپادشاهان
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]نه خدایی دلم برای ارتور سوخت که شمشیر مودرد رفت تو قلبش :cry:[/div][/quote]
من اخرش نفهمیدم چی شد هنوزم حسرتش به دلم مونده که نگاه کنم :cry:
نه خدایی دلم برای ارتور سوخت که شمشیر مودرد رفت تو قلبش
من اخرش نفهمیدم چی شد هنوزم حسرتش به دلم مونده که نگاه کنم
اسپم شدا این چندتای اخریو عدم بزنید
انجمن رسمی عصرپادشاهان
[quote][div][b]mohamad1994[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]نه خدایی دلم برای ارتور سوخت که شمشیر مودرد رفت تو قلبش :cry:[/div][/quote]
من اخرش نفهمیدم چی شد هنوزم حسرتش به دلم مونده که نگاه کنم :cry:[/div][/quote]
اسپم شدا این چندتای اخریو عدم بزنید
جنگ بزرگی در گرفت مرلین جادوش توسط توتعه مورگانا ازدست داد رفت جادوش پس گرفت رسید میدان جنگ همه رو با اعصای جادویش کشت اما سر اخر موردرد برادر مورگانا توسط شمشیری که مورگانا با اتیش اژدهای یخ ساخته بود تو جنگ با ارتور میره تو قلب ارتور ومیشکنه اما ارتور موردرد میکشه اما مرلین هرچی سیع میکنه ارتور نجات بده نمیشه اخر سرم به رودخانه شفا بخش میرسن اما ارتور همون جا جون میده وشمشیر ارتور که اژدها کشه رو میندازه مرلین تو رودخانه وپایان افسانه
جنگ بزرگی در گرفت مرلین جادوش توسط توتعه مورگانا ازدست داد رفت جادوش پس گرفت رسید میدان جنگ همه رو با اعصای جادویش کشت اما سر اخر موردرد برادر مورگانا توسط شمشیری که مورگانا با اتیش اژدهای یخ ساخته بود تو جنگ با ارتور میره تو قلب ارتور ومیشکنه اما ارتور موردرد میکشه اما مرلین هرچی سیع میکنه ارتور نجات بده نمیشه اخر سرم به رودخانه شفا بخش میرسن اما ارتور همون جا جون میده وشمشیر ارتور که اژدها کشه رو میندازه مرلین تو رودخانه وپایان افسانه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.