12 سرور چیکار می کردی تو من از سوالت خجالت کشیدم...
تو همش که ادم به مرحله غارت کتیبه نمی رسه که؟شما جواب سوال رو بده و فرض کن تو همشون فارم بودم و بازی نکردم.
YOU ARE SO WEAK , NO MATTER WHO YOU ARE
از 95/4/25 دوباره بر می گردیم.منتطر ما باشید.
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]12 سرور چیکار می کردی تو من از سوالت خجالت کشیدم...[/div][/quote]
تو همش که ادم به مرحله غارت کتیبه نمی رسه که؟شما جواب سوال رو بده و فرض کن تو همشون فارم بودم و بازی نکردم.:icon_6:
یک بار سر این بحث شد که فکر کنم گفتن میشه کتیبه رو زد با این شرایط
چه شرایطی؟
همین شرایطی که گفتید دیگه...یعنی 1 گنجینه در خزانه باشه و خزانه خالی نباشه به طور کامل
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]n123i123m123a[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]یک بار سر این بحث شد که فکر کنم گفتن میشه کتیبه رو زد با این شرایط:roll:[/div][/quote]
چه شرایطی؟:?:[/div][/quote]
همین شرایطی که گفتید دیگه...یعنی 1 گنجینه در خزانه باشه و خزانه خالی نباشه به طور کامل
یک بار سر این بحث شد که فکر کنم گفتن میشه کتیبه رو زد با این شرایط
چه شرایطی؟
ینی الان من از اون شهری که ممکنه کتیبه رو غارت کنم می تونم گنجینه بزنم؟
YOU ARE SO WEAK , NO MATTER WHO YOU ARE
از 95/4/25 دوباره بر می گردیم.منتطر ما باشید.
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]n123i123m123a[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]یک بار سر این بحث شد که فکر کنم گفتن میشه کتیبه رو زد با این شرایط:roll:[/div][/quote]
چه شرایطی؟:?:[/div][/quote]
همین شرایطی که گفتید دیگه...یعنی 1 گنجینه در خزانه باشه و خزانه خالی نباشه به طور کامل[/div][/quote]
ینی الان من از اون شهری که ممکنه کتیبه رو غارت کنم می تونم گنجینه بزنم؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.