از شانس خوبه بنده رتبه ی 2 بازی هر یه ساعت یه بار میاد غارت میکنه شهرموووووووووووو!
هرچی هم نیرو میسازم همرو هر بار قتل عام میکنه! خواهشا یه راهی بگید که من بتونم نیروهامو نجات بدم!!!
از شانس خوبه بنده رتبه ی 2 بازی هر یه ساعت یه بار میاد غارت میکنه شهرموووووووووووو!:icon_6:
هرچی هم نیرو میسازم همرو هر بار قتل عام میکنه! خواهشا یه راهی بگید که من بتونم نیروهامو نجات بدم!!!
باید سکه خرج کنی و بیشتر آن باشی تا از فارمی دربیای
1- مخفیگاهت رو توی انبار به آخرین سطح برسون
2 - نیرو بساز و اونها رو بفرست توی شهر یکی از همسایه هات که باهاش دوستی یا هرکی دیگه
3 - با صحبت کردن میتونی مخ طرف رو بزنی که دیگه بهت حمله نکنه هر 1 ساعت یه پیام بهش بده
این کارا احتمال 80 درصد جواب میده
2 - نیرو بساز و اونها رو بفرست توی شهر یکی از همسایه هات که باهاش دوستی یا هرکی دیگه
3 - با صحبت کردن میتونی مخ طرف رو بزنی که دیگه بهت حمله نکنه هر 1 ساعت یه پیام بهش بده
این کارا احتمال 80 درصد جواب میده :icon_12:
این کارا احتمال 80 درصد جواب میده
این دوستمون درست میگه و همش جواب میده بجز مورد آخر که اصلا امید نداشته باش....فقط مخفیگاه انبار رو به سطح آخر برسون و هر چی نیرو میسازی بلافاصله برای محافظت به یک شهر قوی بفرست تا دستش به اونا نرسه...
موفق باشی
[quote][div][b]1padeshah[/b][/div][div]باید سکه خرج کنی و بیشتر آن باشی تا از فارمی دربیای
این کارا احتمال 80 درصد جواب میده :icon_12:[/div][/quote]
این دوستمون درست میگه و همش جواب میده بجز مورد آخر که اصلا امید نداشته باش....فقط مخفیگاه انبار رو به سطح آخر برسون و هر چی نیرو میسازی بلافاصله برای محافظت به یک شهر قوی بفرست تا دستش به اونا نرسه...
موفق باشی :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:
از شانس خوبه بنده رتبه ی 2 بازی هر یه ساعت یه بار میاد غارت میکنه شهرموووووووووووو!
این اکانتو بذار رو حذف
یه جدید ثبت نام کن
روحـــــ
...
[quote][div][b]a2saaa[/b][/div][div]از شانس خوبه بنده رتبه ی 2 بازی هر یه ساعت یه بار میاد غارت میکنه شهرموووووووووووو!:icon_6:
هرچی هم نیرو میسازم همرو هر بار قتل عام میکنه! خواهشا یه راهی بگید که من بتونم نیروهامو نجات بدم!!![/div][/quote]
این اکانتو بذار رو حذف :icon_6:
یه جدید ثبت نام کن :icon_4:
سلام دوست خوبم
اگر حمایت از تازه واردین داری که فعالش کن
در غیر اینصورت.....
پیش میاد
این نابرابری ها تو بازی هست
چه جوری مشه حمایت از تازه واردین فعال کرد؟؟؟؟؟به حق چیزهای ندیده ونشنیده
این مطلب در 1393/05/09 15:27:17 نوشته شده است و در 1393/05/09 15:28:13 ویرایش شده است .
سر بچرخونی مسیر روبه رو تو باختی...
[quote][div][b]king-amir021[/b][/div][div]
سلام دوست خوبم
در غیر اینصورت.....
پیش میاد
این نابرابری ها تو بازی هست:cry:[/div][/quote]
چه جوری مشه حمایت از تازه واردین فعال کرد؟؟؟؟؟به حق چیزهای ندیده ونشنیده
سلام دوست خوبم
در غیر اینصورت.....
پیش میاد
این نابرابری ها تو بازی هست
آخه وقتی بهش حمله میشه یعنی از حمایت در اومده و وقتی از حمایت در بیاد دیگه نمیتونه حمایت از تازه واردین رو فعال کنه.
راهنمایی آبکی نکنین.....
باتشکر
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]king-amir021[/b][/div][div]
سلام دوست خوبم
در غیر اینصورت.....
پیش میاد
این نابرابری ها تو بازی هست:cry:[/div][/quote]
آخه وقتی بهش حمله میشه یعنی از حمایت در اومده و وقتی از حمایت در بیاد دیگه نمیتونه حمایت از تازه واردین رو فعال کنه.
راهنمایی آبکی نکنین..... :icon_6:
باتشکر :icon_10:
نیرو هاتو به یه نفر با اعتما قدرتمند و پر نیرو ) بده یعنی برای محافظ برفستشون تا نیرو هات جمع شن
قشنگی روز به عصرش است که در آن هنگام پادشاهان نسشته اند
[
[quote][div][b]a2saaa[/b][/div][div]از شانس خوبه بنده رتبه ی 2 بازی هر یه ساعت یه بار میاد غارت میکنه شهرموووووووووووو!:icon_6:
هرچی هم نیرو میسازم همرو هر بار قتل عام میکنه! خواهشا یه راهی بگید که من بتونم نیروهامو نجات بدم!!![/div][/quote]
نیرو هاتو به یه نفر :( با اعتما قدرتمند و پر نیرو ) بده یعنی برای محافظ برفستشون تا نیرو هات جمع شن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.