من که هر کاری کردم نتونستم سکه هام رو به حساب مرکزیم انتقال بدم
1.وارد اکانت مرکزیم شدم
2.به قسمت حساب مالی و سکه رفتم
3. اکانتمو انتخاب کردم
و بعد این اتفاق می افته
سکه درخواستی از مقدار موجود در اکانت بیشتر است. حداکثر مقدار قابل انتخاب برای انتقال در این اکانت 0 میباشد . در این اکانت تعداد 46 سکه از راهنمای بازی به دست آمده که قابل انتقال به اکانت مرکزی نخواهد بود.
رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
من که هر کاری کردم نتونستم سکه هام رو به حساب مرکزیم انتقال بدم
1.وارد اکانت مرکزیم شدم
2.به قسمت حساب مالی و سکه رفتم
3. اکانتمو انتخاب کردم
و بعد این اتفاق می افته
سکه درخواستی از مقدار موجود در اکانت بیشتر است. حداکثر مقدار قابل انتخاب برای انتقال در این اکانت 0 میباشد . در این اکانت تعداد 46 سکه از راهنمای بازی به دست آمده که قابل انتقال به اکانت مرکزی نخواهد بود.
با پشتیبانی صحبت کن بهت میده
ولی بین خودمون بمونه...
من که یه همچی چیزی گفتم: گفتم نمیخوام که سکه ها رو بفروشم میخوام توی بازی خرج کنم اونا هم اجازه دادن به همین سادگی
singlefun86
ابومسلم
evil boys
showaliye_sefid
امضا مملی
ولی بین خودمون بمونه...:geek:;)
من که یه همچی چیزی گفتم: گفتم نمیخوام که سکه ها رو بفروشم میخوام توی بازی خرج کنم اونا هم اجازه دادن به همین سادگی8-)
ولی بین خودمون بمونه...
من که یه همچی چیزی گفتم: گفتم نمیخوام که سکه ها رو بفروشم میخوام توی بازی خرج کنم اونا هم اجازه دادن به همین سادگی
خیلی زرنگی!
این مطلب در 1391/11/15 21:21:49 نوشته شده است و در 1391/11/15 21:21:56 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]singlefun86[/b][/div][div]با پشتیبانی صحبت کن بهت میده
من که یه همچی چیزی گفتم: گفتم نمیخوام که سکه ها رو بفروشم میخوام توی بازی خرج کنم اونا هم اجازه دادن به همین سادگی8-)[/div][/quote]
خیلی زرنگی!:lol::lol:
ولی بین خودمون بمونه...
ببخشید شما تو کدوم سرور قهرمان شدید که منتظر سرور 20 هستید
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]singlefun86[/b][/div][div]با پشتیبانی صحبت کن بهت میده
من که یه همچی چیزی گفتم: گفتم نمیخوام که سکه ها رو بفروشم میخوام توی بازی خرج کنم اونا هم اجازه دادن به همین سادگی8-)[/div][/quote]
ولی بین خودمون بمونه...
خیلی زرنگی!
ای بابا همین حرف و فک زدن هام بود که به اینجا رسیدم
با پنبه سر میبریم چه آسون
بـــ همین برکت قسم
singlefun86
ابومسلم
evil boys
showaliye_sefid
امضا مملی
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]singlefun86[/b][/div][div]با پشتیبانی صحبت کن بهت میده
خیلی زرنگی!:lol::lol:[/div][/quote]
ای بابا همین حرف و فک زدن هام بود که به اینجا رسیدم
با پنبه سر میبریم چه آسون:mrgreen:
بـــ همین برکت قسم;):lol:
ولی بین خودمون بمونه...
300 نفر عضو داره سرور 20 که تنها برنده های کتیبه نیستن عزیز برنده های کلید ها و بهترین بازیکنا فقط اونجان
singlefun86
ابومسلم
evil boys
showaliye_sefid
امضا مملی
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]singlefun86[/b][/div][div]با پشتیبانی صحبت کن بهت میده
ببخشید شما تو کدوم سرور قهرمان شدید که منتظر سرور 20 هستید[/div][/quote]
300 نفر عضو داره سرور 20 که تنها برنده های کتیبه نیستن عزیز برنده های کلید ها و بهترین بازیکنا فقط اونجان;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.