فکر نکنم
تو راهنما هم چیزی ننوشته در این موضوع
به پشتیبانی بگو،شاید یکم دیر جواب بگیری اما مطمئن هستی که درسته
تو راهنما که نوشته برای تسخیر کتیبه از اردوگاه گینگیزها باید حداقل یک کلید طلایی و یا 3 کلید نقره ای داشته باشی
فکر نکنم
تو راهنما هم چیزی ننوشته در این موضوع
به پشتیبانی بگو،شاید یکم دیر جواب بگیری اما مطمئن هستی که درسته
تو راهنما که نوشته برای تسخیر کتیبه از اردوگاه گینگیزها باید حداقل یک کلید طلایی و یا 3 کلید نقره ای داشته باشی
عزیزم چرا نوشته واضحه میگه برا غارت کتیبه یا باید 3 نقره یا یه کلید داشته باشی چه از گینگیز چه از بازیکن
می دونم.منظور من اینه که من اون رو از شهر گینگیز ها غارت کردم.بعد یه نفر که نه کلید طلایی داره و نه 3 تا کلید نقره ای می تونه اون رو از من غارت کنه؟
YOU ARE SO WEAK , NO MATTER WHO YOU ARE
از 95/4/25 دوباره بر می گردیم.منتطر ما باشید.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]عزیزم چرا نوشته واضحه میگه برا غارت کتیبه یا باید 3 نقره یا یه کلید داشته باشی چه از گینگیز چه از بازیکن[/div][/quote]
می دونم.منظور من اینه که من اون رو از شهر گینگیز ها غارت کردم.بعد یه نفر که نه کلید طلایی داره و نه 3 تا کلید نقره ای می تونه اون رو از من غارت کنه؟
عزیزم چرا نوشته واضحه میگه برا غارت کتیبه یا باید 3 نقره یا یه کلید داشته باشی چه از گینگیز چه از بازیکن
نه عمو. نمیتونه.
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]n123i123m123a[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]عزیزم چرا نوشته واضحه میگه برا غارت کتیبه یا باید 3 نقره یا یه کلید داشته باشی چه از گینگیز چه از بازیکن[/div][/quote]
می دونم.منظور من اینه که من اون رو از شهر گینگیز ها غارت کردم.بعد یه نفر که نه کلید طلایی داره و نه 3 تا کلید نقره ای می تونه اون رو از من غارت کنه؟[/div][/quote]
نه عمو. نمیتونه.
نه عمو. نمیتونه.
مرسی.
اینم کادو.
YOU ARE SO WEAK , NO MATTER WHO YOU ARE
از 95/4/25 دوباره بر می گردیم.منتطر ما باشید.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]n123i123m123a[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]عزیزم چرا نوشته واضحه میگه برا غارت کتیبه یا باید 3 نقره یا یه کلید داشته باشی چه از گینگیز چه از بازیکن[/div][/quote]
می دونم.منظور من اینه که من اون رو از شهر گینگیز ها غارت کردم.بعد یه نفر که نه کلید طلایی داره و نه 3 تا کلید نقره ای می تونه اون رو از من غارت کنه؟[/div][/quote]
نه عمو. نمیتونه.[/div][/quote]
مرسی. :icon_12:
اینم کادو. :icon_9:
نه عمو. نمیتونه.
مرسی.
اینم کادو.
کماندار ارزشش زیاده. ازش برا غارت استفاده میکنم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]n123i123m123a[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]n123i123m123a[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]عزیزم چرا نوشته واضحه میگه برا غارت کتیبه یا باید 3 نقره یا یه کلید داشته باشی چه از گینگیز چه از بازیکن[/div][/quote]
نه عمو. نمیتونه.[/div][/quote]
مرسی. :icon_12:
اینم کادو. :icon_9:[/div][/quote]
کماندار ارزشش زیاده. ازش برا غارت استفاده میکنم :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.