دوستان فک کنم همتون پژمان جمشیدی رو میشناسید
پژمان 37 ساله در گذشته فوتبالیست بود همین چند وقت پیش تو یه فیلم که در مورد خودش بود نقش اصلی بود و جدیدا هم خوانندگی کرده البته نا گفته نماند که مربی فوتبال هم هست و تئاتر هم کار میکنه
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
پژمان 37 ساله در گذشته فوتبالیست بود همین چند وقت پیش تو یه فیلم که در مورد خودش بود نقش اصلی بود و جدیدا هم خوانندگی کرده البته نا گفته نماند که مربی فوتبال هم هست و تئاتر هم کار میکنه:o
این مطلب در 1393/05/06 23:21:33 نوشته شده است و در 1393/05/06 23:22:08 ویرایش شده است .
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]این قضیه ک واسه ی ساله پیشه :roll:[/div][/quote]
تا آخرش رو خوندی ؟[/div][/quote]
کلش سه خط بود
سه خط چیه ک همشو نخونم باز؟؟
البته تئاطرش جدیده
خب الان دعوتش کنن تو یه برنامه مخوان بگن در خدمت شما هستیم با خواننده ی بازیگر فوتبالیست و مربی و .... جناب آقای پژمان جمشیدی ؟
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]خوب که چی :icon_10:[/div][/quote]
خب الان دعوتش کنن تو یه برنامه مخوان بگن در خدمت شما هستیم با خواننده ی بازیگر فوتبالیست و مربی و .... جناب آقای پژمان جمشیدی ؟
پژمان 37 ساله در گذشته فوتبالیست بود همین چند وقت پیش تو یه فیلم که در مورد خودش بود نقش اصلی بود و جدیدا هم خوانندگی کرده البته نا گفته نماند که مربی فوتبال هم هست و تئاتر هم کار میکنه
داداش میشه حقوقه هر ماهشم بدی؟
ممنون میشم ازت
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]دوستان فک کنم همتون پژمان جمشیدی رو میشناسید
پژمان 37 ساله در گذشته فوتبالیست بود همین چند وقت پیش تو یه فیلم که در مورد خودش بود نقش اصلی بود و جدیدا هم خوانندگی کرده البته نا گفته نماند که مربی فوتبال هم هست و تئاتر هم کار میکنه:o[/div][/quote]
ممنون میشم ازت:mrgreen:
ممنون میشم ازت
دادا فک کنم به غیر اینا منابع درامدی دیگه ای هم داشته باشه
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]دوستان فک کنم همتون پژمان جمشیدی رو میشناسید
پژمان 37 ساله در گذشته فوتبالیست بود همین چند وقت پیش تو یه فیلم که در مورد خودش بود نقش اصلی بود و جدیدا هم خوانندگی کرده البته نا گفته نماند که مربی فوتبال هم هست و تئاتر هم کار میکنه:o[/div][/quote]
ممنون میشم ازت:mrgreen:[/div][/quote]
دادا فک کنم به غیر اینا منابع درامدی دیگه ای هم داشته باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.