با سلام بعد از چند بار گزارش در اکانت من هیچ گونه آبدای وجود ندارد ولی اکانت های دیگر که مثلا 10 تا جمعیت دارن 3 الی 4 تا آبادی در کنار خود دارند .با تشکر.
نظرسنجی
تشکیل آبادی های مختلف.
تمام نکردن سرور بازی.
با سلام در اکانت من هیچ گونه آبادی وجود ندارد ،لصفا برسی کنید .چرا در اکانت های دیگر دو تا سه تا آبادی وجود دارد .برسی..
با سلام بعد از چند بار گزارش در اکانت من هیچ گونه آبدای وجود ندارد ولی اکانت های دیگر که مثلا 10 تا جمعیت دارن 3 الی 4 تا آبادی در کنار خود دارند .با تشکر.
برو شهر دوتو نزدیک دو سه تا آبادی بزن
شهر یک من نزدیک خودش آبادی نداره ولی شهر دوم 6 آبادی نزدیکشه می تونم تسخیر کنم
این مطلب در 1393/05/06 10:35:10 نوشته شده است و در 1393/05/06 10:37:07 ویرایش شده است .
برو شهر دوتو نزدیک دو سه تا آبادی بزن
شهر یک من نزدیک خودش آبادی نداره ولی شهر دوم 6 آبادی نزدیکشه می تونم تسخیر کنم :icon_9: :icon_9: :icon_9: :icon_12: :icon_12:
وقتی شما بازی رو شروع میکنید به طور تصادفی میوفتید کنار ابادی ها.یعنی اینکه مشخص نیست چه ابادی قراره بیوفته کنارتون...
همین طور در مورد اردوگاه ها...اردوگاه ها هم به طور اتفاقی و توسط سـیستم پخش میشه و مکانشون مشخص نیست...
باید شهراتون رو کنار ابادی ها بزنید تا بتونید ازشون استفاده کنید
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]r3m0t3[/b][/div][div]با سلام بعد از چند بار گزارش در اکانت من هیچ گونه آبدای وجود ندارد ولی اکانت های دیگر که مثلا 10 تا جمعیت دارن 3 الی 4 تا آبادی در کنار خود دارند .با تشکر.[/div][/quote]
وقتی شما بازی رو شروع میکنید به طور تصادفی میوفتید کنار ابادی ها.یعنی اینکه مشخص نیست چه ابادی قراره بیوفته کنارتون...
همین طور در مورد اردوگاه ها...اردوگاه ها هم به طور اتفاقی و توسط سـیستم پخش میشه و مکانشون مشخص نیست...
باید شهراتون رو کنار ابادی ها بزنید تا بتونید ازشون استفاده کنید
سلام
دوست عزز به هنگام ثبن تام مکان شهر به صورت اتفاقی انتخاب میشه فقط شما خودتون میتونید انتخاب کنید از قهرمانان شمال باشین یا جنوب ومکان ساخت شهر تصادفی است اما شهر های دیگه خیر میتونین خودتون مکانشون انتخاب کنین
سلام
دوست عزز به هنگام ثبن تام مکان شهر به صورت اتفاقی انتخاب میشه فقط شما خودتون میتونید انتخاب کنید از قهرمانان شمال باشین یا جنوب ومکان ساخت شهر تصادفی است اما شهر های دیگه خیر میتونین خودتون مکانشون انتخاب کنین :icon_12:
:icon_3: :icon_3: :icon_3: :icon_3: :icon_3: :icon_3:
میتونی شهر 2خودتو نزدیک ابادی بسازی
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]r3m0t3[/b][/div][div]با سلام بعد از چند بار گزارش در اکانت من هیچ گونه آبدای وجود ندارد ولی اکانت های دیگر که مثلا 10 تا جمعیت دارن 3 الی 4 تا آبادی در کنار خود دارند .با تشکر.[/div][/quote]
میتونی شهر 2خودتو نزدیک ابادی بسازی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.