lord_sun
amirimohsen
سلام داداش. از هر کسی این جور کارا بر بیاد از تو بر نمیاد می آد؟ amirhafez حتما پیگیر ماجرا باش .اگه واقعا مولتی نیستی حتما پیگیری کن . تا تو پیگیری نکنی کسی نمیاد برات درستش کنه .اگه نشد بگو .توطئه بد چیزیه .طرف هر کسی بودش نامرد بودش .
یادت نره حتما پیگیر باش و قانونی عمل کن و رفتار کن .بیا همین جا نتیجه رو بگو .اینجا افرادی شاید این پست رو ببینند و پیگیر بشن .این بازی تحت نظر وزارت خونه هستش اگه مشکلی پیش بیاد که نمیاد میتونی بررسی و پیگیر بشی تا منشا مشکل پیدا بشه .و به حقیقت دسترسی پیدا کنن.
عصر پادشاهان کارش قانونی هست.پس پیگیر چی باشه.خیلی ها اومدن عصر پادشاهان ببرن زیر سوال اما خودشون رسوا کردن.پس قبول کن که اشتباه از خودش بوده و شایعه پراکنی نکن
کسی نگفته عصر پادشاهان غیر قانونیه .
اول کامل بخون بعدش بگو. گفتم اگه واقعا مولتی نیستی راحت میتونی پیگیر ماجرا بشی . و چون قانونیه این امکان به طور رسمی باید انجام بشه تا بررسی بشه(که میشه) مشکل از کجاست و رفع مسدودیت بشه .
اون افرادی که برای بازی خودشونو بد نام میکنن و از جانشینی سو استفاده می کنند باید رسوا بشن . کسی هم شکی نداره .
حیف که وقت اضافی ندارم .همین جوری هم کم وقت دارم .وگر نه پیگیری میکردم .
برای اونایی هم که با این جور حرفا می خوان بازی رو زیر سوال ببرند هم باید فکری بشه
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]سلام داداش. از هر کسی این جور کارا بر بیاد از تو بر نمیاد می آد؟ amirhafez حتما پیگیر ماجرا باش .اگه واقعا مولتی نیستی حتما پیگیری کن . تا تو پیگیری نکنی کسی نمیاد برات درستش کنه .اگه نشد بگو .توطئه بد چیزیه .طرف هر کسی بودش نامرد بودش .
یادت نره حتما پیگیر باش و قانونی عمل کن و رفتار کن .بیا همین جا نتیجه رو بگو .اینجا افرادی شاید این پست رو ببینند و پیگیر بشن .این بازی تحت نظر وزارت خونه هستش اگه مشکلی پیش بیاد که نمیاد میتونی بررسی و پیگیر بشی تا منشا مشکل پیدا بشه .و به حقیقت دسترسی پیدا کنن.[/div][/quote]
عصر پادشاهان کارش قانونی هست.پس پیگیر چی باشه.خیلی ها اومدن عصر پادشاهان ببرن زیر سوال اما خودشون رسوا کردن.پس قبول کن که اشتباه از خودش بوده و شایعه پراکنی نکن[/div][/quote]
کسی نگفته عصر پادشاهان غیر قانونیه .
اول کامل بخون بعدش بگو. گفتم اگه واقعا مولتی نیستی راحت میتونی پیگیر ماجرا بشی . و چون قانونیه این امکان به طور رسمی باید انجام بشه تا بررسی بشه(که میشه) مشکل از کجاست و رفع مسدودیت بشه .
اون افرادی که برای بازی خودشونو بد نام میکنن و از جانشینی سو استفاده می کنند باید رسوا بشن . کسی هم شکی نداره .
حیف که وقت اضافی ندارم .همین جوری هم کم وقت دارم .وگر نه پیگیری میکردم .
برای اونایی هم که با این جور حرفا می خوان بازی رو زیر سوال ببرند هم باید فکری بشه