سلام
خواستم یه تشکر بکنم از مسئولین بازی و مدیران انجمن
یه مدت قانو های مسخره بی دلیل قفل کردن تایپک و...
ولی تو این چند روزه دارند زحمت میکشند
زمانبندی ، جدا کردن حمله ودفاع ، شکلک و....
فقط خواستم بگم :
همین جور که انتقاد می کنیم تشکر هم میکنیم
این مطلب در 1393/05/05 18:32:04 نوشته شده است و در 1393/07/11 22:16:57 ویرایش شده است .
عجب
سلام
خواستم یه تشکر بکنم از مسئولین بازی و مدیران انجمن
یه مدت قانو های مسخره بی دلیل قفل کردن تایپک و...
ولی تو این چند روزه دارند زحمت میکشند
زمانبندی ، جدا کردن حمله ودفاع ، شکلک و....
فقط خواستم بگم :
همین جور که انتقاد می کنیم تشکر هم میکنیم :icon_12:
مدیران انجمن دستون درد نکنه همینطور مدیرا بازی
شاهکار کردین
بعضی وقت ها فکر می کردیم نوشتین مورد برسسی قراد دادین علکیه ولی ممنون
اعتراض به امکانات کن انجمن کردیم برامون شکلک گذاشتین
چت روم هم که فکر کنم فعال شه یا عکس گزاری به هر حال من راضیم نظر بقیه؟؟؟
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
شاهکار کردین
البته یه نظریم دارم اینکه مدیر این شکلک های که اضافه کردید اسپم ها بیشتر شد حذفش کنید بره باووو اسپم هارو خیلی زیاد کرد
درست میشه فعلا همه خوشحالیم
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]البته یه نظریم دارم اینکه مدیر این شکلک های که اضافه کردید اسپم ها بیشتر شد حذفش کنید بره باووو اسپم هارو خیلی زیاد کرد [/div][/quote]
درست میشه فعلا همه خوشحالیم:icon_13::icon_13::icon_13:
شاهکار کردین
چت روم فعال میشه ولی عکس امران فعال شه
بازم اعتراض میکنم امکانات خیلی کمه
راستی کاش به اعتراض های دیگه هم توجه کنن
این مطلب در 1393/05/05 20:08:39 نوشته شده است و در 1393/05/05 20:08:58 ویرایش شده است .
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]مدیران انجمن دستون درد نکنه همینطور مدیرا بازی
شاهکار کردین
چت روم هم که فکر کنم فعال شه یا عکس گزاری به هر حال من راضیم نظر بقیه؟؟؟[/div][/quote]
چت روم فعال میشه ولی عکس امران فعال شه
بازم اعتراض میکنم امکانات خیلی کمه
راستی کاش به اعتراض های دیگه هم توجه کنن
سال پیش همین موقع یکی از امکاناتی که باید توی هر انجمنی میبود رو گذاشتن.همین تشکر رو میگم بچه ها چه قدر خوشحال شدن.بعدش قرار بود یه سری چیزا اضافه کنن که رسید به تابستون امسال.
احتمالا سال بعد هم امکان گذاشتن لینک رو فعال کنن .الان که کاربرا سرشون گرم این شکلک های زیاد و فوق حرفه ای گرم میشه تا چند ماه .واقعا چه تعداد هنگقتی شکلک قرار داده شده .حالا اگه سکه ای در کار بود چند صد هزار تا میزاشتن.
خیلی خوبه اینجا برای چیزی که حقشونه هم تشکر میکنن.و نظرشون عوض میشه.
مثل این میمونه پول بدی بری آش بخری و چون اون آشی که میگیری داخلش رشته داره از آشپزش سه ساعت تشکر کنی که ممنونم که توی آش رشته , رشته ریختی خیلی مردی.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]wildfire[/b][/div][div]سال پیش همین موقع یکی از امکاناتی که باید توی هر انجمنی میبود رو گذاشتن.همین تشکر رو میگم بچه ها چه قدر خوشحال شدن.بعدش قرار بود یه سری چیزا اضافه کنن که رسید به تابستون امسال.:icon_4:
احتمالا سال بعد هم امکان گذاشتن لینک رو فعال کنن .الان که کاربرا سرشون گرم این شکلک های زیاد و فوق حرفه ای گرم میشه تا چند ماه .واقعا چه تعداد هنگقتی شکلک قرار داده شده .حالا اگه سکه ای در کار بود چند صد هزار تا میزاشتن.
مثل این میمونه پول بدی بری آش بخری و چون اون آشی که میگیری داخلش رشته داره از آشپزش سه ساعت تشکر کنی که ممنونم که توی آش رشته , رشته ریختی خیلی مردی.[/div][/quote]
باهات موافقم [/div][/quote]
دکمه تشکر برا جلو گیری از همینچین اسپم هائی هست عزیزم.
سال پیش همین موقع یکی از امکاناتی که باید توی هر انجمنی میبود رو گذاشتن.همین تشکر رو میگم بچه ها چه قدر خوشحال شدن.بعدش قرار بود یه سری چیزا اضافه کنن که رسید به تابستون امسال.
مثل این میمونه پول بدی بری آش بخری و چون اون آشی که میگیری داخلش رشته داره از آشپزش سه ساعت تشکر کنی که ممنونم که توی آش رشته , رشته ریختی خیلی مردی.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]wildfire[/b][/div][div]سال پیش همین موقع یکی از امکاناتی که باید توی هر انجمنی میبود رو گذاشتن.همین تشکر رو میگم بچه ها چه قدر خوشحال شدن.بعدش قرار بود یه سری چیزا اضافه کنن که رسید به تابستون امسال.:icon_4:
مثل این میمونه پول بدی بری آش بخری و چون اون آشی که میگیری داخلش رشته داره از آشپزش سه ساعت تشکر کنی که ممنونم که توی آش رشته , رشته ریختی خیلی مردی.[/div][/quote]
باهات موافقم [/div][/quote]
دکمه تشکر برا جلو گیری از همینچین اسپم هائی هست عزیزم.
[/div][/quote]
اخه من هر کی تو تایپکم شرکت کنه لایک می کنم :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.