تمدید حمایت از تازه واردین لطفا کارشناس بازی نظر بده
1393/05/02 15:12:58
من هم در سرور ۲۹وهم در سرور ۲۸ تمدید حمایت از تازه واردینم فعال زده تا تاریخ - فعال است ۳بارم به پشتیبانی پیام دادم ولی جواب نداد با اینی که فعال همش به من حمله میشه چرا؟؟؟؟؟؟ لطفا کارشناس بازی نظر بده
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
من هم در سرور ۲۹وهم در سرور ۲۸ تمدید حمایت از تازه واردینم فعال زده تا تاریخ - فعال است ۳بارم به پشتیبانی پیام دادم ولی جواب نداد با اینی که فعال همش به من حمله میشه چرا؟؟؟؟؟؟ :idea: :!: :roll: :(لطفا کارشناس بازی نظر بده
تو سرور ۲۹ ۲۰ بار به من حمله شد تمام منابعم تموم شد تو سرور ۲۸ یکبار بهم حمله شد
amin142142
حتما از نوع جاسوسی است
شما وقتی تو حمایتید بازیکنان دیگر میتواند از شما جاسوسی کرده یا نیروکمکی برایتان بفرستند
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
تو سرور ۲۹ ۲۰ بار به من حمله شد تمام منابعم تموم شد تو سرور ۲۸ یکبار بهم حمله شد [i][/i][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]حتما از نوع جاسوسی است
شما وقتی تو حمایتید بازیکنان دیگر میتواند از شما جاسوسی کرده یا نیروکمکی برایتان بفرستند [/div][/quote]
تو سرور ۲۹ ۲۰ بار به من حمله شد تمام منابعم تموم شد تو سرور ۲۸ یکبار بهم حمله شد
amin142142
حتما از نوع جاسوسی است
شما وقتی تو حمایتید بازیکنان دیگر میتواند از شما جاسوسی کرده یا نیروکمکی برایتان بفرستند
چرا کسی جواب نمیده[quote][div][b]a.s1378[/b][/div][div]تو سرور ۲۹ ۲۰ بار به من حمله شد تمام منابعم تموم شد تو سرور ۲۸ یکبار بهم حمله شد [i][/i][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]حتما از نوع جاسوسی است
شما وقتی تو حمایتید بازیکنان دیگر میتواند از شما جاسوسی کرده یا نیروکمکی برایتان بفرستند [/div][/quote]
[/div][/quote]
نه من شکنوندم نه تموم شیش روز مونده بود که رفت ولی تو قابلیت های ویژه هنوز زده تاریخ -فعال است تاریخی اونجا نزده
mahdi521
خب حتما خودت حمایت تازه واردینتو شکوندی یا خودش تموم شده دیگه.
نه من شکنوندم نه تموم شیش روز مونده بود که رفت ولی تو قابلیت های ویژه هنوز زده تاریخ -فعال است تاریخی اونجا نزده[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]خب حتما خودت حمایت تازه واردینتو شکوندی یا خودش تموم شده دیگه.[/div][/quote]
نه من شکنوندم نه تموم شیش روز مونده بود که رفت ولی تو قابلیت های ویژه هنوز زده تاریخ -فعال است تاریخی اونجا نزده
mahdi521
کسی جواب منو نمیده[quote][div][b]a.s1378[/b][/div][div]نه من شکنوندم نه تموم شیش روز مونده بود که رفت ولی تو قابلیت های ویژه هنوز زده تاریخ -فعال است تاریخی اونجا نزده[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]خب حتما خودت حمایت تازه واردینتو شکوندی یا خودش تموم شده دیگه.[/div][/quote]
[/div][/quote]
mahdi521
چرا در برابر فهمیدن مقاومت میکنی؟
اگه تموم شده که تموم شده، نشده هم نمی تونن بهت حمله کنن.
چه چیزایی میشنویم...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]a.s1378[/b][/div][div]نه من شکنوندم نه تموم شیش روز مونده بود که رفت ولی تو قابلیت های ویژه هنوز زده تاریخ -فعال است تاریخی اونجا نزده[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]خب حتما خودت حمایت تازه واردینتو شکوندی یا خودش تموم شده دیگه.[/div][/quote]
[/div][/quote]
چرا در برابر فهمیدن مقاومت میکنی؟:|
چه چیزایی میشنویم...
mahdi521
چه چیزایی میشنویم...
تموم نشده زده فعال میخوام عکس برات بزارم[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]a.s1378[/b][/div][div]نه من شکنوندم نه تموم شیش روز مونده بود که رفت ولی تو قابلیت های ویژه هنوز زده تاریخ -فعال است تاریخی اونجا نزده[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]خب حتما خودت حمایت تازه واردینتو شکوندی یا خودش تموم شده دیگه.[/div][/quote]
[/div][/quote]
چه چیزایی میشنویم...[/div][/quote]
mahdi521
چه چیزایی میشنویم...
عکس بزار.
عکس از حمله هاییم که بهت شده بزار
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]a.s1378[/b][/div][div]تموم نشده زده فعال میخوام عکس برات بزارم[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]a.s1378[/b][/div][div]نه من شکنوندم نه تموم شیش روز مونده بود که رفت ولی تو قابلیت های ویژه هنوز زده تاریخ -فعال است تاریخی اونجا نزده[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]خب حتما خودت حمایت تازه واردینتو شکوندی یا خودش تموم شده دیگه.[/div][/quote]
[/div][/quote]
چه چیزایی میشنویم...[/div][/quote]
[/div][/quote]
عکس بزار.
عکس از حمله هاییم که بهت شده بزار :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.