سلام عاقا من تایپیک کدیر انجمن 2 رو دیدم اصلا یه جوری شدم
چرا مدیرا میتونن عکس بزارن ما ها نه من فکر میکردم برنامه نویسی نشده نگو شده واسه اعضا بستس
خدایی خیلی ناراحت شدم
hiiiiis jangjo khabide
چرا مدیرا میتونن عکس بزارن ما ها نه من فکر میکردم برنامه نویسی نشده نگو شده واسه اعضا بستس
خدایی خیلی ناراحت شدم :(
این مطلب در 1393/05/02 14:39:42 نوشته شده است و در 1393/05/02 14:40:39 ویرایش شده است .
.When it's real ,you can't walk away
بچه ها این کد ها این بالا که وقتی داریم پست جدید میدیم چین؟ شاید ربطی داره
[code][image]http://www.kingsera.ir/upload/editor/140619026686028d67.jpg[image/][/code]
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]بچه ها این کد ها این بالا که وقتی داریم پست جدید میدیم چین؟ شاید ربطی داره
[code][image]http://www.kingsera.ir/upload/editor/140619026686028d67.jpg[image/][/code][/div][/quote]
کار نمیکنه :mrgreen:
تو کارشناس بازی رو ببین تو امضا ش چه قدر چیزی نوشته تازه عکسم گزاشته
hossein shabani
خدایی خیلی ناراحت شدم
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
تو کارشناس بازی رو ببین تو امضا ش چه قدر چیزی نوشته تازه عکسم گزاشته[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام عاقا من تایپیک کدیر انجمن 2 رو دیدم اصلا یه جوری شدم
خدایی خیلی ناراحت شدم :([/div][/quote]
راستش. واسه ما راحته.
ولی فرض کنید، این قابلیت رو برامون آزاد کردن.
عکس که با متن یکی نیست.
1 نفر میتونه 10 تا اکانت بسازه، روزی 10 بار عکس مورددار اینجا بزاره.
اینجوری به 10 روز نمیکشه، انجمنو فیلتر میکنن. حالا باید مدیرا چشم رو هم نزارن. 24ساعته هر دقیقه انجمنو رفرش کنن. که کسی خطایی نکنه
مدیرا هم اگه هر دقیقه آنلاین باشن، دیگه اسپمبازای عزیزمون افسرده میشن . واسه خودمون بد میشه
البته این به ذهنم رسید . تجربه ی انجمن داری ندارم
...
راستش. واسه ما راحته.
ولی فرض کنید، این قابلیت رو برامون آزاد کردن.
عکس که با متن یکی نیست.
1 نفر میتونه 10 تا اکانت بسازه، روزی 10 بار عکس مورددار اینجا بزاره.
اینجوری به 10 روز نمیکشه، انجمنو فیلتر میکنن. حالا باید مدیرا چشم رو هم نزارن. 24ساعته هر دقیقه انجمنو رفرش کنن. که کسی خطایی نکنه :oops:
مدیرا هم اگه هر دقیقه آنلاین باشن، دیگه اسپمبازای عزیزمون افسرده میشن . واسه خودمون بد میشه :P
البته این به ذهنم رسید . تجربه ی انجمن داری ندارم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.