تف بر هرچی اسرائیلی و آمریکایی بی پدرای ناکردارا...اگه مدیرای انجمن اجازه میدادن فحش های بدتراز این بارشون میکردم
اصلا وقتی میبینم اسمه اینا هم آدمه روزی صد بار به خودم لعنت میفرستم
ای خدا چرا هیچکاری نمیکنی؟؟؟
به امید نابودی کامل دشمن
این مطلب در 1393/05/02 00:50:12 نوشته شده است و در 1393/05/02 00:53:49 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
تف بر هرچی اسرائیلی و آمریکایی بی پدرای ناکردارا...اگه مدیرای انجمن اجازه میدادن فحش های بدتراز این بارشون میکردم
به امید نابودی کامل دشمن
تف بر هرچی اسرائیلی و آمریکایی بی پدرای ناکردارا...
به امید نابودی کامل دشمن
من تو این موندم که چرا خـــدا با کشور های اسلامی کاری نداره
خب همیشه کافرا از مسلمونا سرتر بودن تو هر عرصه و زمانی که ببینی البته از لحاظ قدرت نظامی..یه بار تاریخو مرور کن
دلیلش رو فقط خدا میدونه و خدا
این مطلب در 1393/05/02 00:55:46 نوشته شده است و در 1393/05/02 00:56:27 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]تف بر هرچی اسرائیلی و آمریکایی بی پدرای ناکردارا...
به امید نابودی کامل دشمن[/div][/quote]
من تو این موندم که چرا خـــدا با کشور های اسلامی کاری نداره :|[/div][/quote]
خب همیشه کافرا از مسلمونا سرتر بودن تو هر عرصه و زمانی که ببینی البته از لحاظ قدرت نظامی..یه بار تاریخو مرور کن
تف بر هرچی اسرائیلی و آمریکایی بی پدرای ناکردارا...
به امید نابودی کامل دشمن
من تو این موندم که چرا خـــدا با کشور های اسلامی کاری نداره
زمانی اسلام از هر لحاظ چه نظامی چه علوم مختلف سر بود بعد جنگای صلیبی بدبختیمون شروع شد
اگر کسی اهل جنوب پیغام بده
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]تف بر هرچی اسرائیلی و آمریکایی بی پدرای ناکردارا...
به امید نابودی کامل دشمن[/div][/quote]
من تو این موندم که چرا خـــدا با کشور های اسلامی کاری نداره :|[/div][/quote]
دلیلش رو فقط خدا میدونه و خدا[/div][/quote]
زمانی اسلام از هر لحاظ چه نظامی چه علوم مختلف سر بود بعد جنگای صلیبی بدبختیمون شروع شد
اللًّهُـ‗__‗ـمَ صَّـ‗__‗ـلِ عَـ‗__‗ـلَى مُحَمَّـ‗__‗ـدٍ وَ آلِ مُحَمَّـ‗__‗ـَد
داش هرچی سرمون میاد تقصیر خودمونه نه اینکه خدا کنارمون نیست.خداوند در ایه ای میگه سرنوشت مردمی را تغییر نخواهیم داد مگر خودشان را اصلاح کنن(این پیام ایه بود.ببین کنکور چی کار کرده )
این مطلب در 1393/05/02 10:57:34 نوشته شده است و در 1393/05/02 10:57:54 ویرایش شده است .
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
اللًّهُـ‗__‗ـمَ صَّـ‗__‗ـلِ عَـ‗__‗ـلَى مُحَمَّـ‗__‗ـدٍ وَ آلِ مُحَمَّـ‗__‗ـَد
داش هرچی سرمون میاد تقصیر خودمونه نه اینکه خدا کنارمون نیست.خداوند در ایه ای میگه سرنوشت مردمی را تغییر نخواهیم داد مگر خودشان را اصلاح کنن(این پیام ایه بود.ببین کنکور چی کار کرده:mrgreen::mrgreen: )
وقتی کودکان غزه را میبینم اشک جلو چشمانم جمع میشه . در این تاپیک همه یه صلوات بدن و همین طور مرگ بر اسراییل
این تاپیک تکراری می باشد و طبق قوانین انجمن قفل می شود.
موفق و موید باشید
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]وقتی کودکان غزه را میبینم اشک جلو چشمانم جمع میشه . در این تاپیک همه یه صلوات بدن و همین طور مرگ بر اسراییل:cry::cry::cry::cry:[/b][/div][/quote]
این تاپیک تکراری می باشد و طبق قوانین انجمن قفل می شود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.