آیفون 5s چینی
گلکسی s5 چینی
Sony Xperia Z2 چینی
بود یا نبود
واقعا گل گفتی
تو با لایک رابطه ای نداری درسته؟
من از این قرطی بازیا خوشم نمیاد
همه ما وارثیم وارث عذاب عشق
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]اخه کدوم گوشی خوب 400 تومن پولشه؟؟ [/div][/quote]
آیفون 5s چینی
گلکسی s5 چینی
Sony Xperia Z2 چینی :ugeek:
بود یا نبود :ugeek:[/div][/quote]
واقعا گل گفتی [/div][/quote]
تو با لایک رابطه ای نداری درسته؟ :|[/div][/quote]
آیفون 5s چینی
گلکسی s5 چینی
Sony Xperia Z2 چینی
بود یا نبود
واقعا گل گفتی
تو با لایک رابطه ای نداری درسته؟
منم خوشم نمیاد ولی بعضی مواقع نیازه !!! مثلا من بخوام برم اینترنت و ... باید گوشیه خوب داشته باشم
خدانگهدار همگی
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]اخه کدوم گوشی خوب 400 تومن پولشه؟؟ [/div][/quote]
آیفون 5s چینی
گلکسی s5 چینی
Sony Xperia Z2 چینی :ugeek:
بود یا نبود :ugeek:[/div][/quote]
واقعا گل گفتی [/div][/quote]
تو با لایک رابطه ای نداری درسته؟ :|[/div][/quote]
من از این قرطی بازیا خوشم نمیاد [/div][/quote]
منم خوشم نمیاد ولی بعضی مواقع نیازه !!! مثلا من بخوام برم اینترنت و ... باید گوشیه خوب داشته باشم ;);)
نه من دارمش دوربینش 5 هست ولی خیلی کیفیتش خوبه اندروید 4 هست و .... نسبت به قیمتش عالیه
عجب
[quote][div][b]al.ha[/b][/div][div]دوستان گوشیه هواوی y300 خوبه؟ میگن بعضی وقتا هنگ میکنه !!! درسته :oops:[/div][/quote]
نه من دارمش دوربینش 5 هست ولی خیلی کیفیتش خوبه اندروید 4 هست و .... نسبت به قیمتش عالیه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.