melord010
ایا دوست داشتید که سروری به عصر پادشاهان اضافه بشه که در اون بازیکن ها همه با هم متحد باشن طوری که بازیکنان قابلیت حمله به یکدیگر رو نداشتند و فقط با گینگزها مقابله میکردن و شکستشون میدادند در طرف دیگرهم گینگزها با هم متحد بودن و پیشرفت میکردن پایان بازی هم طوری بود که اگر بازیکنان با هم گینگزها رو شکست میدادند بهشون جایزه میدادند اگر گینگزها بازی رو میبردند به بازیکنان هیچی نمیرسید ( و دراخر میشه کلی جزئیات به این ایده اضافه کرد که من فقط در چندخط خلاصه کردم) مثلا اسم چنین سروری هم بود سرور متحدان یا هرچیزدیگری
درضمن تعداد بازیکنانی که به این نوع سرور راه پیدا میکنند محدود باشد مثلا نهایت 200 یا 300 نفر
خب عزیزم اون وقت بازی لذتی نداره که
تمام لذت بازی به اینه که یکیو میزنی پیام میده میگه نوکرتم کوچیکتم آقایی منو نزن
ولی باز بزنیش
تمام لذت بازی به اینه که طرف التماست بکنه به دستو پات بیفته
تمام اینارو به چشم ببینی و باز بخندیو بزنیش
جیگر آدم حال میاد
یادمه یه سری یکیو میزدم یه بچه بود هی پیام میداد منو نزن ی روز یکی از رو اکانتش پیام داد من بابای این بچه ام شمارتو بده
شمارمو دادم زنگ زد گفت پسرم سرطان داره دکترا ازش قطع امید کردن کلا دو ماه بیشتر گفتن زنده نیس بیا اینم عکس بچم و آزمایشاش و و و بزار دل این بچه خوش باشه اصلا میخوای آدرس بدم بیا ببین بچمو
گفتم پس دل من چی میشه؟
شرمنده
بازم زدمش
باباش یه سری بهم اس ام اس داد شبو چجوری خوابت میبره؟
گفتم والا اگه نزنمش خوابم نمیبره
هیچی دیگه آخر یه قیمت نجومی دداد اکانتمو ازم خرید باباش
بعد خرید باباش دیدم یه اس ام اس داد ولی خیلی نامردی
اینو دیدم دیگه نشد ساکت باشم با اکانت یکی از دوستان اکانت پسرشو 0 کردم همون شب
نمیدونم پسره مردس یا زنده هرچی هس دمش گرم خیلی اون سرور حال داد
نمیدونی چه حالی میداد وقتی میزدمش
یا ازون قنشگ تر وقتی که 2 تا داداش یا یه پدر پسر میان تو بازی
آخ آخ آخ
هیچی اندازه ی این کیف نمیده که بابا اِ یا دادداش بزرگرو بزنی بترکونی بد به اون یکی نامه بدی اینم بابا اِ تو داری؟؟
ازونم قشنگ تر اونحاس که بابا اِ میره اکانت میخره(مورد داشتم ) میکوبه بهت هی و هی میره تو دیوار
و بازم پیام میدی بابای قهرمان پس چی شدی؟؟
آبروت جلو پسرت رفت؟؟
مورد داشتم طرف پیام داد داداش میخواستم دیوارت کنم این اکانت اکانت نامزدمه میخوای آدرسم بدم بیای همدیگروو ببینیم نگی دروغ میگم
کلا 500 تا جمعیت داره مولتیم نیست خداا شاهده نزنش دوس ندارم اکانت بخرم آخه روزی 5 بار به من زنگ میزنه تو مگه شوهر من نیستی بیا این پسره داره منو میزنه
همون شب زدم دختررو 0 کردم
حالا اینا چشمه ای از کارایی بود که کردم خیلی زیاده
حالا شما میخوای مارو از چنین لذتی بالایی تو بازی محروم کنی؟؟
این مطلب در 1393/05/01 19:40:00 نوشته شده است و در 1393/05/01 19:44:17 ویرایش شده است .
بیا اینم یه عکس با وب کم از خودم eryha
http://upload7.ir/imgs/2014-07/97847109287432466232.png
خوب چیزیما خودمونیم
[quote][div][b]melord010[/b][/div][div]ایا دوست داشتید که سروری به عصر پادشاهان اضافه بشه که در اون بازیکن ها همه با هم متحد باشن طوری که بازیکنان قابلیت حمله به یکدیگر رو نداشتند و فقط با گینگزها مقابله میکردن و شکستشون میدادند در طرف دیگرهم گینگزها با هم متحد بودن و پیشرفت میکردن پایان بازی هم طوری بود که اگر بازیکنان با هم گینگزها رو شکست میدادند بهشون جایزه میدادند اگر گینگزها بازی رو میبردند به بازیکنان هیچی نمیرسید ( و دراخر میشه کلی جزئیات به این ایده اضافه کرد که من فقط در چندخط خلاصه کردم) مثلا اسم چنین سروری هم بود سرور متحدان یا هرچیزدیگری
درضمن تعداد بازیکنانی که به این نوع سرور راه پیدا میکنند محدود باشد مثلا نهایت 200 یا 300 نفر
[/div][/quote]
خب عزیزم اون وقت بازی لذتی نداره که
تمام لذت بازی به اینه که یکیو میزنی پیام میده میگه نوکرتم کوچیکتم آقایی منو نزن
ولی باز بزنیش
تمام لذت بازی به اینه که طرف التماست بکنه به دستو پات بیفته
تمام اینارو به چشم ببینی و باز بخندیو بزنیش
جیگر آدم حال میاد
یادمه یه سری یکیو میزدم یه بچه بود هی پیام میداد منو نزن ی روز یکی از رو اکانتش پیام داد من بابای این بچه ام شمارتو بده
شمارمو دادم زنگ زد گفت پسرم سرطان داره دکترا ازش قطع امید کردن کلا دو ماه بیشتر گفتن زنده نیس بیا اینم عکس بچم و آزمایشاش و و و بزار دل این بچه خوش باشه اصلا میخوای آدرس بدم بیا ببین بچمو
گفتم پس دل من چی میشه؟
شرمنده
بازم زدمش
باباش یه سری بهم اس ام اس داد شبو چجوری خوابت میبره؟
گفتم والا اگه نزنمش خوابم نمیبره :mrgreen:
هیچی دیگه آخر یه قیمت نجومی دداد اکانتمو ازم خرید باباش
بعد خرید باباش دیدم یه اس ام اس داد ولی خیلی نامردی
اینو دیدم دیگه نشد ساکت باشم با اکانت یکی از دوستان اکانت پسرشو 0 کردم همون شب
نمیدونم پسره مردس یا زنده هرچی هس دمش گرم خیلی اون سرور حال داد
نمیدونی چه حالی میداد وقتی میزدمش
یا ازون قنشگ تر وقتی که 2 تا داداش یا یه پدر پسر میان تو بازی
آخ آخ آخ
هیچی اندازه ی این کیف نمیده که بابا اِ یا دادداش بزرگرو بزنی بترکونی بد به اون یکی نامه بدی اینم بابا اِ تو داری؟؟ :lol:
ازونم قشنگ تر اونحاس که بابا اِ میره اکانت میخره(مورد داشتم ) میکوبه بهت هی و هی میره تو دیوار
و بازم پیام میدی بابای قهرمان پس چی شدی؟؟:mrgreen: آبروت جلو پسرت رفت؟؟
مورد داشتم طرف پیام داد داداش میخواستم دیوارت کنم این اکانت اکانت نامزدمه میخوای آدرسم بدم بیای همدیگروو ببینیم نگی دروغ میگم
کلا 500 تا جمعیت داره مولتیم نیست خداا شاهده نزنش دوس ندارم اکانت بخرم آخه روزی 5 بار به من زنگ میزنه تو مگه شوهر من نیستی بیا این پسره داره منو میزنه
همون شب زدم دختررو 0 کردم
حالا اینا چشمه ای از کارایی بود که کردم خیلی زیاده
حالا شما میخوای مارو از چنین لذتی بالایی تو بازی محروم کنی؟؟