الان رتبه بندی بر اساس بیشتر جمعیت بقیه ریاد فرق نداره
این مطلب در 1393/05/01 02:19:06 نوشته شده است و در 1393/05/01 02:28:26 ویرایش شده است .
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div]رتبه کلی یعنی جمعیت تو تاپ تن بقیه چیزام هست[/div][/quote]
الان رتبه بندی بر اساس بیشتر جمعیت بقیه ریاد فرق نداره
تمامی موارد که بهتره یعنی این که اگه میخوای اول باشی باید همهچیت عالی باشه اما نظر خودته
[quote][div][b]masal92[/b][/div][div]غارت از همه مهم تره[/div][/quote]
تمامی موارد که بهتره یعنی این که اگه میخوای اول باشی باید همهچیت عالی باشه اما نظر خودته
دفاع و هجوم کلا هیچ سودی نداره!
اول غارت بعد جمعیت...
اما من میگم همه ی موارد چون یعنی باید از همه بهتر باشی تو همه چیزا
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]دفاع و هجوم کلا هیچ سودی نداره!
اول غارت بعد جمعیت...[/div][/quote]
اول غارت بعد جمعیت...
نه عزیز...ببین دفاع و هجوم باعث میشه نیرو هات از دست برن...ولی غارت و جمعیت نه!
برای مدال هجوم و دفاع باید تلفات بدی!وقتی زیاد تلفات بدی نیرویی برات نمیمونه فارم میشی!
یکی بود تو سرور 22 کلی مدال هجوم داشت نتونست 1 حمله کوچیک رو دفاع کنه و فارم شد!
پس میمونه غارت و بعد جمعیت
این مطلب در 1393/05/02 23:37:49 نوشته شده است و در 1393/05/02 23:38:14 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]mig3000[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]دفاع و هجوم کلا هیچ سودی نداره!
اما من میگم همه ی موارد چون یعنی باید از همه بهتر باشی تو همه چیزا[/div][/quote]
برای مدال هجوم و دفاع باید تلفات بدی!وقتی زیاد تلفات بدی نیرویی برات نمیمونه فارم میشی!
یکی بود تو سرور 22 کلی مدال هجوم داشت نتونست 1 حمله کوچیک رو دفاع کنه و فارم شد!
پس میمونه غارت و بعد جمعیت:arrow:
اول غارت بعد جمعیت...
پس میمونه غارت و بعد جمعیت
من قبول ندارم هرکی یه حمله دفع کنه ویا تو هجوم برنده باشه بعد میتونه حسابی طرفو غارتم کنه
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]mig3000[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]دفاع و هجوم کلا هیچ سودی نداره!
اما من میگم همه ی موارد چون یعنی باید از همه بهتر باشی تو همه چیزا[/div][/quote]
پس میمونه غارت و بعد جمعیت:arrow:[/div][/quote]
من قبول ندارم هرکی یه حمله دفع کنه ویا تو هجوم برنده باشه بعد میتونه حسابی طرفو غارتم کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.