این چه وضعشه؟به آبادی حمله کردم 5000 تا نیزه دار با 1000 تا شمشیرزن مردند
خوب تو آبادی سرباز زیاد بوده
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]emperatoor861[/b][/div][div]این چه وضعشه؟به آبادی حمله کردم 5000 تا نیزه دار با 1000 تا شمشیرزن مردند:oops::evil::twisted:[/div][/quote]
خب نباید آبادی ای که فقط گندم داشته باشه اینقدر تلفات بده
!:
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor861[/b][/div][div]این چه وضعشه؟به آبادی حمله کردم 5000 تا نیزه دار با 1000 تا شمشیرزن مردند:oops::evil::twisted:[/div][/quote]
خوب تو آبادی سرباز زیاد بوده[/div][/quote]
دادا بازی همینه میخوای بخواه میخوای نخواه
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]emperatoor861[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor861[/b][/div][div]این چه وضعشه؟به آبادی حمله کردم 5000 تا نیزه دار با 1000 تا شمشیرزن مردند:oops::evil::twisted:[/div][/quote] خوب تو آبادی سرباز زیاد بوده[/div][/quote] خب نباید آبادی ای که فقط گندم داشته باشه اینقدر تلفات بده [/div][/quote]
دادا بازی همینه میخوای بخواه میخوای نخواه:lol::lol:
دادا بازی همینه میخوای بخواه میخوای نخواه
خب این یه مشکله.2400 تا جاسوس فرستادم همشون مردند
!:
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor861[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor861[/b][/div][div]این چه وضعشه؟به آبادی حمله کردم 5000 تا نیزه دار با 1000 تا شمشیرزن مردند:oops::evil::twisted:[/div][/quote] خوب تو آبادی سرباز زیاد بوده[/div][/quote] خب نباید آبادی ای که فقط گندم داشته باشه اینقدر تلفات بده [/div][/quote]
دادا بازی همینه میخوای بخواه میخوای نخواه:lol::lol:[/div][/quote]خب این یه مشکله.2400 تا جاسوس فرستادم همشون مردند
نه جایزه هنوز وارد بازی نشده.
بستگی به سرور داره.2400 تا جاسوس مرده؟فکر نکنم.
خوب جاسوسا اگه مردی پس چرا حمله کردی؟مگه میدونستی چقدر نیرو داره؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
بستگی به سرور داره.2400 تا جاسوس مرده؟فکر نکنم.:mrgreen:
خوب جاسوسا اگه مردی پس چرا حمله کردی؟مگه میدونستی چقدر نیرو داره؟:shock:
بستگی به سرور داره.2400 تا جاسوس مرده؟فکر نکنم.
خوب جاسوسا اگه مردی پس چرا حمله کردی؟مگه میدونستی چقدر نیرو داره؟
من می گم با سربازات وحشیانه رفتار کردی نه گندم دادی بهشون حتما که نه احتمال صد در صدارتقا ئشون تو اکادمی هم زیر صفر بود انتظار نمیره که سربازات بتونن یه ابادی رو بگیرن شاید زور همشون با هم به یه قهرمان هم نرسه
بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد
ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد.
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]نه جایزه هنوز وارد بازی نشده.
بستگی به سرور داره.2400 تا جاسوس مرده؟فکر نکنم.:mrgreen:
خوب جاسوسا اگه مردی پس چرا حمله کردی؟مگه میدونستی چقدر نیرو داره؟:shock:[/div][/quote]
من می گم با سربازات وحشیانه رفتار کردی نه گندم دادی بهشون حتما که نه احتمال صد در صدارتقا ئشون تو اکادمی هم زیر صفر بود انتظار نمیره که سربازات بتونن یه ابادی رو بگیرن شاید زور همشون با هم به یه قهرمان هم نرسه :lol::lol::lol::lol::lol::lol::!:
شاید جاسوس ها به جای جای جاسوسی ...برای غارت فرستادی
داداش بعضی ابادیای گندم خیلی سرباز دارن من تو سرور 5000 تا جاسوس برای ابادی گندم فرستادم همه مردن اونم 1 ماه اول سرور
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]شاید جاسوس ها به جای جای جاسوسی ...برای غارت فرستادی :mrgreen:[/div][/quote]
داداش بعضی ابادیای گندم خیلی سرباز دارن من تو سرور 5000 تا جاسوس برای ابادی گندم فرستادم همه مردن اونم 1 ماه اول سرور
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.