سلام
دیگه توی هر سرور هر کدومون گیر یه مولتی افتادیم یا حتی به یه مولی باز تبدیل شدیم ، ولی توی سرور قهرمانان اوووووووج این موضوعه به طوری که بعضی بازیکن ها (با دور زدن قوانین و مردونگی) در کمال آرامش تموم بازیکن های مدعی رو زمین گیر کرده
به نظر شما آیا این مسئله راه حل داره ؟
نظرسنجی
نه
آره
من خودم مولتی بازم
من قربانی مولتیم
این مطلب در 1393/04/29 19:03:05 نوشته شده است و در 1393/04/29 19:04:36 ویرایش شده است .
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
سلام
دیگه توی هر سرور هر کدومون گیر یه مولتی افتادیم یا حتی به یه مولی باز تبدیل شدیم ، ولی توی سرور قهرمانان اوووووووج این موضوعه به طوری که بعضی بازیکن ها (با دور زدن قوانین و مردونگی) در کمال آرامش تموم بازیکن های مدعی رو زمین گیر کرده
به نظر شما آیا این مسئله راه حل داره ؟
سلام
دیگه توی هر سرور هر کدومون گیر یه مولتی افتادیم یا حتی به یه مولی باز تبدیل شدیم ، ولی توی سرور قهرمانان اوووووووج این موضوعه به طوری که بعضی بازیکن ها (با دور زدن قوانین و مردونگی) در کمال آزامش تموم بازیکن های مدعی رو زمین گیر کرده
به نظر شما آیا ایم مسئله راه حل داره ؟
نمیدونم
اخه داداش ای کاش به همین جا ختم شه من که تو سرور قهرمانان نیست حالشم ندارم برم هم رو اکانت خودمم هم برادرم
بدبختی دیگش این هستش که اانتشون وارد اتحاد میکنن وکلی در مورد کسایی که فارم هستن یا خبر های دف وفیک گیر میرن وبه اتحاد خودشون میدن
مولتی زن ها به بهشت نمیرسن
[quote][div][b]mhossein[/b][/div][div]سلام
دیگه توی هر سرور هر کدومون گیر یه مولتی افتادیم یا حتی به یه مولی باز تبدیل شدیم ، ولی توی سرور قهرمانان اوووووووج این موضوعه به طوری که بعضی بازیکن ها (با دور زدن قوانین و مردونگی) در کمال آزامش تموم بازیکن های مدعی رو زمین گیر کرده
به نظر شما آیا ایم مسئله راه حل داره ؟[/div][/quote]
نمیدونم :|
اخه داداش ای کاش به همین جا ختم شه من که تو سرور قهرمانان نیست حالشم ندارم برم هم رو اکانت خودمم هم برادرم
بدبختی دیگش این هستش که اانتشون وارد اتحاد میکنن وکلی در مورد کسایی که فارم هستن یا خبر های دف وفیک گیر میرن وبه اتحاد خودشون میدن :|:|
مولتی زن ها به بهشت نمیرسن :x:x:x:x:x:x :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
به نظرم هر کاری که کنن بازم نمی تونن جلوی مولتی بازا و باگ رو بگیرن.
همیشه یه راهی برای دور زدن هست.
اره راس میگی ادرس ایمیل دیگه که سرور هم فکر نکنم متوجه بشه
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]به نظرم هر کاری که کنن بازم نمی تونن جلوی مولتی بازا و باگ رو بگیرن.
همیشه یه راهی برای دور زدن هست.[/div][/quote]
اره راس میگی ادرس ایمیل دیگه که سرور هم فکر نکنم متوجه بشه
:|
آخه rezadefender عزیز
من الان دارم روی اکانت دوستم کمکش میکنم . شب قدر 120.000 تا شمشیرش رو به فنا دادن . شما پاک بازی میکنی ولی در بین بعضی اتحاد ها این موضوع کاملا معلومه
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
آخه rezadefender عزیز
من الان دارم روی اکانت دوستم کمکش میکنم . شب قدر 120.000 تا شمشیرش رو به فنا دادن . شما پاک بازی میکنی ولی در بین بعضی اتحاد ها این موضوع کاملا معلومه:cry:
آخه rezadefender عزیز
من الان دارم روی اکانت دوستم کمکش میکنم . شب قدر 120.000 تا شمشیرش رو به فنا دادن . شما پاک بازی میکنی ولی در بین بعضی اتحاد ها این موضوع کاملا معلومه
یعنی چی؟؟
میخوای بگی تو سرور قهرمانان هم مولتی میزنن؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]mhossein[/b][/div][div]آخه rezadefender عزیز
من الان دارم روی اکانت دوستم کمکش میکنم . شب قدر 120.000 تا شمشیرش رو به فنا دادن . شما پاک بازی میکنی ولی در بین بعضی اتحاد ها این موضوع کاملا معلومه:cry:[/div][/quote]
یعنی چی؟؟
میخوای بگی تو سرور قهرمانان هم مولتی میزنن؟؟ :o
آخه من موندم با این همه نظارت و سخت گیری سرور چه طور شبانه یه مولتی باز کل یه اتحاد رو به فنا میده
داداش تو فک کن من یکی از مدیرام میگم مثلا به همون مولتی باز فیک بدین بترسه وقتی که اون مولتیش تو اتحاد ما باشه پیام رو میخونه وبهریش مدیر میخنده
2 فکر کن یکی تازه وارد ما میگم ارت کنه اون بدبخت شهر متروکخ رو بدون جاسوسی میزنه وحالا فکر کن بین دو اتحاد جنگ هستش وراحت امارش میده به یک اتحاد دیگه
3با مولتی بازی امار غارتش رو میبره بالا واولین کارش هم حتما فلج کردن ارتش همسایس واگه بازیکن فارم نشه ومهاجم هم روزی 2-3بار حمله کنه وبازیکن جاخالی نده کلی میره تو امتیاز هجومیش
[quote][div][b]mhossein[/b][/div][div]آخه من موندم با این همه نظارت و سخت گیری سرور چه طور شبانه یه مولتی باز کل یه اتحاد رو به فنا میده :evil::evil:[/div][/quote]
داداش تو فک کن من یکی از مدیرام میگم مثلا به همون مولتی باز فیک بدین بترسه وقتی که اون مولتیش تو اتحاد ما باشه پیام رو میخونه وبهریش مدیر میخنده
2 فکر کن یکی تازه وارد ما میگم ارت کنه اون بدبخت شهر متروکخ رو بدون جاسوسی میزنه وحالا فکر کن بین دو اتحاد جنگ هستش وراحت امارش میده به یک اتحاد دیگه
3با مولتی بازی امار غارتش رو میبره بالا واولین کارش هم حتما فلج کردن ارتش همسایس واگه بازیکن فارم نشه ومهاجم هم روزی 2-3بار حمله کنه وبازیکن جاخالی نده کلی میره تو امتیاز هجومیش :shock: :? :o :(:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.