فراهان منم همین مشکلو دارم هر کی پیام میده باید نمیتونم جواب بدم باید یه پیام جدید بفرستم بهش.
اصلا دکمه ارسال کار نمیکنه.
گفتم که چی کار کن
عکست خوبه که
این مطلب در 1391/08/10 18:11:03 نوشته شده است و در 1391/08/10 18:11:32 ویرایش شده است .
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فراهان منم همین مشکلو دارم هر کی پیام میده باید نمیتونم جواب بدم باید یه پیام جدید بفرستم بهش.
اصلا دکمه ارسال کار نمیکنه.[/div][/quote]
گفتم که چی کار کن
عکست خوبه که
فراهان منم همین مشکلو دارم هر کی پیام میده باید نمیتونم جواب بدم باید یه پیام جدید بفرستم بهش.
منم
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فراهان منم همین مشکلو دارم هر کی پیام میده باید نمیتونم جواب بدم باید یه پیام جدید بفرستم بهش.
منم
منم
واسه تو هم الان میدم
وایسا
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فراهان منم همین مشکلو دارم هر کی پیام میده باید نمیتونم جواب بدم باید یه پیام جدید بفرستم بهش.
منم
[/div][/quote]
واسه تو هم الان میدم
وایسا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.