با سلام
یه راست میرم سر اصل مطلب
بعضی از دوستان شدن خوراک اسپمر کفر کاربرا رو در آوردن
مثلا طرف تاپیک میزنه کلی واسش زحمت می کشه چهار تا آدم بی کار میریزن توش و شروع میکنن اسپمر دادن اینقدر حرفه ای اسپمر میدن که تایپک یا قفل میشه یا حذف
البته منظورم به فرد خاصی نیست خدایی نکرده کلی گفتم
حالا پیشنهاد من برای کمتر شدن اسپمر و بالا رفتن کار برای انجمن و بازگشت افسانه ای های انجمن
2- بتونیم دو نوع گزارش داشته باشیم :
- گزارش به مدیر که جامع گزارش هاست : (((( مثلا خود نویسنده اسپمر هستش یا تاپیک تکراری زده باشه ))))))
- گزارش به نویسنده ی تاپیک جهت عدم زدن اسپم شخصی تو تاپیکش وقتی خودش حواسش نبوده
_______
دوستان هر کسی نظری داره میتونه نظرش رو بگه
فقط تایک رو لطفا به اسپمر خونه تبدیلش نکنین با تشکر
یه راست میرم سر اصل مطلب
بعضی از دوستان شدن خوراک اسپمر کفر کاربرا رو در آوردن
مثلا طرف تاپیک میزنه کلی واسش زحمت می کشه چهار تا آدم بی کار میریزن توش و شروع میکنن اسپمر دادن اینقدر حرفه ای اسپمر میدن که تایپک یا قفل میشه یا حذف
البته منظورم به فرد خاصی نیست خدایی نکرده کلی گفتم
حالا پیشنهاد من برای کمتر شدن اسپمر و بالا رفتن کار برای انجمن و بازگشت افسانه ای های انجمن
2- بتونیم دو نوع گزارش داشته باشیم :
- گزارش به مدیر که جامع گزارش هاست : (((( مثلا خود نویسنده اسپمر هستش یا تاپیک تکراری زده باشه ))))))
- گزارش به نویسنده ی تاپیک جهت عدم زدن اسپم شخصی تو تاپیکش وقتی خودش حواسش نبوده
_______
دوستان هر کسی نظری داره میتونه نظرش رو بگه
فقط تایک رو لطفا به اسپمر خونه تبدیلش نکنین با تشکر
این مطلب در 1393/04/28 00:19:05 نوشته شده است و در 1393/04/28 00:22:15 ویرایش شده است .
Ƙєηѕнι