سلام..رفقا چه جوری میشه با استفاده از کد پیام،یه پیام رو واسه بقیه بفرستی؟مثلا همونطوری که با استفاده از کد لشگرکشی گزارشش رو میفرستی،چه جوری باید با کد پیام این کارو کرد؟کد پیام رو کجا باید وارد کرد؟تو رو خدا بگید خیلی لازم دارم
امضا بلد نیستم.بوس بدم؟
سلام..رفقا چه جوری میشه با استفاده از کد پیام،یه پیام رو واسه بقیه بفرستی؟مثلا همونطوری که با استفاده از کد لشگرکشی گزارشش رو میفرستی،چه جوری باید با کد پیام این کارو کرد؟کد پیام رو کجا باید وارد کرد؟تو رو خدا بگید خیلی لازم دارم
خو پیام رو کپی کن با کد نمیشه
عجب
[quote][div][b]adlin[/b][/div][div]سلام..رفقا چه جوری میشه با استفاده از کد پیام،یه پیام رو واسه بقیه بفرستی؟مثلا همونطوری که با استفاده از کد لشگرکشی گزارشش رو میفرستی،چه جوری باید با کد پیام این کارو کرد؟کد پیام رو کجا باید وارد کرد؟تو رو خدا بگید خیلی لازم دارم[/div][/quote]
خو پیام رو کپی کن با کد نمیشه
فکر کنم کد پیام فقط و فقط برای پشتبانی هست...مثلا یکی فحاشی میکنه متن رو بفرستی بهت میگن کد رو بفرست چون متن امکان داره تغیرش داده باشی ولی وقتی اونا کد رو وارد میکنند مثل کد لشگرکشی محتوا پیام رو میتونن بخونن به طور کامل
این مطلب در 1393/04/25 21:16:58 نوشته شده است و در 1393/04/25 21:17:17 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]adlin[/b][/div][div]سلام..رفقا چه جوری میشه با استفاده از کد پیام،یه پیام رو واسه بقیه بفرستی؟مثلا همونطوری که با استفاده از کد لشگرکشی گزارشش رو میفرستی،چه جوری باید با کد پیام این کارو کرد؟کد پیام رو کجا باید وارد کرد؟تو رو خدا بگید خیلی لازم دارم[/div][/quote]
فکر کنم کد پیام فقط و فقط برای پشتبانی هست...مثلا یکی فحاشی میکنه متن رو بفرستی بهت میگن کد رو بفرست چون متن امکان داره تغیرش داده باشی ولی وقتی اونا کد رو وارد میکنند مثل کد لشگرکشی محتوا پیام رو میتونن بخونن به طور کامل;)
[quote][div][b]adlin[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]نمیشه.
اون برا پشتیبانی هست[/div][/quote]
یعنی تنها راهش اینه که کپی پیست کنم؟[/div][/quote]
آره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.