سلام به همگی
دوستان من 8 سرور بازی کردم توی هرکدوم که ثبت نام کردم و ازیم شروع شد تا اخرش صفحه ی 17 و 18 بودم کلی هم سکه خرج کردم ولی سکه خرج کردنهم بلد نیستم
یکی میتونه بگه اول بازی رو چوری شروع کنم ؟
سکه هم دارم 600 تا
این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
سلام به همگی
دوستان من 8 سرور بازی کردم توی هرکدوم که ثبت نام کردم و ازیم شروع شد تا اخرش صفحه ی 17 و 18 بودم کلی هم سکه خرج کردم ولی سکه خرج کردنهم بلد نیستم
سکه هم دارم 600 تا
اول بازی به محض وارد شدن قابلیت افزایش تولید به میزان 40 درصد رو فعال کن بعد معدنها و مزرعه رو بده بالا و آموزش قدم به قدم رو انجامبده....در ضمن مهم نیرو هست البته جمعیتتم نیاید خیلی پایین بشه من خودم رتبم 200 تا 300 هم بره اشکال نداره ولی نیرو میسازم فقط....
سر بچرخونی مسیر روبه رو تو باختی...
اول بازی به محض وارد شدن قابلیت افزایش تولید به میزان 40 درصد رو فعال کن بعد معدنها و مزرعه رو بده بالا و آموزش قدم به قدم رو انجامبده....در ضمن مهم نیرو هست البته جمعیتتم نیاید خیلی پایین بشه من خودم رتبم 200 تا 300 هم بره اشکال نداره ولی نیرو میسازم فقط....
سلام به همگی
سکه هم دارم 600 تا
اول:فقط اونایی که سکه دار هستن رو انجام بده اموزش قدم به قدم رو.
دوم:فقط منابع بدونه این که صبر کنی باید برسه سطح12 تا حمایت داری جمعیت بده بالا انبار بساز ارتقا بده و منابع
سوم:2روز مونده به پایان حمایت شروع کن به ساخت سرباز
چهارم:نیاز به یه پلیر قوی و فعال هم داری یا یه جانشین خوب
مو ایطوریم
[quote][div][b]@mehrdad@[/b][/div][div]سلام به همگی
سکه هم دارم 600 تا [/div][/quote]
اول:فقط اونایی که سکه دار هستن رو انجام بده اموزش قدم به قدم رو.
دوم:فقط منابع بدونه این که صبر کنی باید برسه سطح12 تا حمایت داری جمعیت بده بالا انبار بساز ارتقا بده و منابع
سوم:2روز مونده به پایان حمایت شروع کن به ساخت سرباز
چهارم:نیاز به یه پلیر قوی و فعال هم داری یا یه جانشین خوب
سلام به همگی
سکه هم دارم 600 تا
راستی تو دعوت شدی سرور قهرمانان چطور بازی بلد نیست
مو ایطوریم
[quote][div][b]@mehrdad@[/b][/div][div]سلام به همگی
راستی تو دعوت شدی سرور قهرمانان:!::!::!::?::?::?: چطور بازی بلد نیست :!::!::?::?:
سلام به همگی
سکه هم دارم 600 تا
راستی تو دعوت شدی سرور قهرمانان چطور بازی بلد نیست
بازی بلدم خیلی هم خوب لدم الان هم توسرور 28 سو صفحه ی 3 هستم دارم میرم صفحه ی 1
ولی اوایل بازی نمیتونم خوب بازی کنم بعدا با سکه میریم بالا خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
[quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]@mehrdad@[/b][/div][div]سلام به همگی
راستی تو دعوت شدی سرور قهرمانان:!::!::!::?::?::?: چطور بازی بلد نیست :!::!::?::?:[/div][/quote]
بازی بلدم خیلی هم خوب لدم الان هم توسرور 28 سو صفحه ی 3 هستم دارم میرم صفحه ی 1
ولی اوایل بازی نمیتونم خوب بازی کنم بعدا با سکه میریم بالا خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.