اینجا هر * شیوه بازی کردن خودش ( کی ثبت نام میکنه - چطوری نیرو میسازه -کی نیرو مسازه - و... ) رو توضیح بدید که همه از تجربیات شما استفاده کنن
تکراری بود بگین عدم بزنم
این مطلب در 1393/04/24 17:25:19 نوشته شده است و در 1393/04/24 17:28:08 ویرایش شده است .
.
اینجا هر کس شیوه بازی کردن خودش ( کی ثبت نام میکنه - چطوری نیرو میسازه -کی نیرو مسازه - و... ) رو توضیح بدید که همه از تجربیات شما استفاده کنن :mrgreen:
[b]تکراری بود بگین عدم بزنم [/b]:|
ثبت نام میکنیم روز بعد شروع منابع رو به سطح 15 میبریم سرباز میسازیم تا 1 میل بشه بعد سطح 20 میکنیم منابع رو کتیبه رو میزنیم
اونوقت برات دوشوار نمیشه
نه میگم اول بازی 1 میل میسازیم تا اخر بازی 20 میل سرباز زدیم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]ثبت نام میکنیم روز بعد شروع منابع رو به سطح 15 میبریم سرباز میسازیم تا 1 میل بشه بعد سطح 20 میکنیم منابع رو کتیبه رو میزنیم :mrgreen:[/div][/quote]
اونوقت برات دوشوار نمیشه :roll:[/div][/quote]
نه میگم اول بازی 1 میل میسازیم تا اخر بازی 20 میل سرباز زدیم :|
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]ثبت نام میکنیم روز بعد شروع منابع رو به سطح 15 میبریم سرباز میسازیم تا 1 میل بشه بعد سطح 20 میکنیم منابع رو کتیبه رو میزنیم :mrgreen:[/div][/quote]
اونوقت برات [b] دوشوار[/b] :roll:[/div][/quote]
[b]دوشوار[/b]
داداش منظورت دشوار هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]ثبت نام میکنیم روز بعد شروع منابع رو به سطح 15 میبریم سرباز میسازیم تا 1 میل بشه بعد سطح 20 میکنیم منابع رو کتیبه رو میزنیم :mrgreen:[/div][/quote]
اونوقت برات [b] دوشوار[/b] :roll:[/div][/quote]
[b]دوشوار[/b]
داداش منظورت دشوار هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کلیپ دوشواری رو ندیدی؟
اینم تجربیات بازی در 21 سرور: اولین روز بازی ثبت نام میکنی بعد سه روز وقت داری اگه تو دو روز تونستی منابعتو به 15 برسونی میتونی یک روزه اخرو نیرو سازی کنی اوله بازیم کمه کمش 500 تا نیزه بزن با 700 تا شمشیرزن بعدش همین که وقت تحت حمایت اطرافیات تمام شد همشونو فارم کن تا برات شاخ نشن به هیچ کی رحم نکن مگر نه بعدا خودتو فارم میکنن حتی اگه التماس کردن هم گوش نکن
بعدش میشی اول غارت تو هفته حالا که غارتت تک شد میتونی کماندار بسازی تا غارتت رو هفته ی دومم بالا ببری از این جا به بعدش دیگه بستگی به طرف داره که میتونه خوب بازی کنه یا نه !!!!
اینم تجربیات بازی در 21 سرور: اولین روز بازی ثبت نام میکنی بعد سه روز وقت داری اگه تو دو روز تونستی منابعتو به 15 برسونی میتونی یک روزه اخرو نیرو سازی کنی اوله بازیم کمه کمش 500 تا نیزه بزن با 700 تا شمشیرزن بعدش همین که وقت تحت حمایت اطرافیات تمام شد همشونو فارم کن تا برات شاخ نشن به هیچ کی رحم نکن مگر نه بعدا خودتو فارم میکنن حتی اگه التماس کردن هم گوش نکن
بعدش میشی اول غارت تو هفته حالا که غارتت تک شد میتونی کماندار بسازی تا غارتت رو هفته ی دومم بالا ببری از این جا به بعدش دیگه بستگی به طرف داره که میتونه خوب بازی کنه یا نه !!!!
شیوه من اینطوره که شب5-6 بازی نیروهامو ور میدارم میکوبم تو در ودیوار
بعدش رفیقم میاد میگه بیخیالش هادی اما میخاد کلمو بکنه
هادی شیوه ی منه که
فقد بدبختی رفقای من بیخیال نمیشن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]شیوه من اینطوره که شب5-6 بازی نیروهامو ور میدارم میکوبم تو در ودیوار :oops:
بعدش رفیقم میاد میگه بیخیالش هادی اما میخاد کلمو بکنه :mrgreen:[/div][/quote]
هادی شیوه ی منه که :mrgreen:
فقد بدبختی رفقای من بیخیال نمیشن :lol:
اینو میتونم بگم که شیوه بازی هر کسی متفاوته
یعنی دو نفر در صورتی میتونن با هم بازی کنن که هماهنگ باشن اگر یکی از اونا هم کتیبه زده باشه باز هم نمیشه گفتم که مگر جز هماهنگی
ضرب المثل معروف هم داریم اشپز که دوتا شود ...
حالا ما خودمون تو هر سرور رفیتم پاپ بازی کردیم و بعد نیرو ساختیم البته بستگی به نوع سرور داره
مثلا سرور کلاسیک مثل 21 که با اسم comondo اومدم نیروهام شاید جز20 تای اول بودن رتبه خودمم بالا بود ولی بعد دو ماه فروختم کلن من میفروشم مگر سرور کوتاه مدت باشه که واسه من هیچ کدوم نیستن
بعضی سرورها پاپ زدم بعضی هر دو که مواقعی که هر دو رو انجام میدادم وقت بیشتری واسه بازی داشتم
ولی پاپ واسه من راحته
شما پاپ رو به بالا بردن بازار و سرباز خونه میگید من به بالابردن تولیدات میگم من کلن اصطلاحاتی که به کار میبرم با بقیه فرق داره خواهشن نگید کلاس نزار اخه کلاس گذاشتن به این چیزاس؟
البته فارم خوبی هم میشیدیم اما کسی جرعت نداشت حمله بزنه
من معمولا وقتی پاپ میزنم نیرو میسازم اما به اندازه متوسط ولی وقتی نیرو بسازم و...
روزتون خوش موفق و سربلند باشید
اینو میتونم بگم که شیوه بازی هر کسی متفاوته
یعنی دو نفر در صورتی میتونن با هم بازی کنن که هماهنگ باشن اگر یکی از اونا هم کتیبه زده باشه باز هم نمیشه گفتم که مگر جز هماهنگی
ضرب المثل معروف هم داریم اشپز که دوتا شود ...
حالا ما خودمون تو هر سرور رفیتم پاپ بازی کردیم و بعد نیرو ساختیم البته بستگی به نوع سرور داره
مثلا سرور کلاسیک مثل 21 که با اسم comondo اومدم نیروهام شاید جز20 تای اول بودن رتبه خودمم بالا بود ولی بعد دو ماه فروختم کلن من میفروشم مگر سرور کوتاه مدت باشه که واسه من هیچ کدوم نیستن
بعضی سرورها پاپ زدم بعضی هر دو که مواقعی که هر دو رو انجام میدادم وقت بیشتری واسه بازی داشتم
ولی پاپ واسه من راحته
شما پاپ رو به بالا بردن بازار و سرباز خونه میگید من به بالابردن تولیدات میگم من کلن اصطلاحاتی که به کار میبرم با بقیه فرق داره خواهشن نگید کلاس نزار اخه کلاس گذاشتن به این چیزاس؟:lol:
البته فارم خوبی هم میشیدیم اما کسی جرعت نداشت حمله بزنه
من معمولا وقتی پاپ میزنم نیرو میسازم اما به اندازه متوسط ولی وقتی نیرو بسازم و...
روزتون خوش موفق و سربلند باشید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.