سلام اگه من یه پیشنهاد به یه بازیکن برای انتقال اکانت به قیمت مثلا 20000 تومان بدم بعد اگه اون قبول کنه پول میره تو حساب بانکیم یا حساب بازی؟ اگه میره حساب بازی می تونم از اونجا بفرستم حساب بانکی؟
سلام اگه من یه پیشنهاد به یه بازیکن برای انتقال اکانت به قیمت مثلا 20000 تومان بدم بعد اگه اون قبول کنه پول میره تو حساب بانکیم یا حساب بازی؟ اگه میره حساب بازی می تونم از اونجا بفرستم حساب بانکی؟
بله اول میره تو مرکزی بعد شما میتونی با عودت موجودی انتقال بدید به حساب بانکیتون
حداقل مبلغ خرید و فروش اکانت هم 100 هزار تومن هستش
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]s-moradi[/b][/div][div]سلام اگه من یه پیشنهاد به یه بازیکن برای انتقال اکانت به قیمت مثلا 20000 تومان بدم بعد اگه اون قبول کنه پول میره تو حساب بانکیم یا حساب بازی؟ اگه میره حساب بازی می تونم از اونجا بفرستم حساب بانکی؟[/div][/quote]
بله اول میره تو مرکزی بعد شما میتونی با عودت موجودی انتقال بدید به حساب بانکیتون
حداقل مبلغ خرید و فروش اکانت هم 100 هزار تومن هستش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.