سلام
من ویندوزمو عوض کردم و ویندوز سون نصب کردم ولی وقتی عملیات نصب تموم شد وقتی ویندوز میخواد شروع یه کار کنه روی این پیغام گیر میکنه starting windows
مشکل چیه؟ لطفا راهنماییم کنید
سلام
من ویندوزمو عوض کردم و ویندوز سون نصب کردم ولی وقتی عملیات نصب تموم شد وقتی ویندوز میخواد شروع یه کار کنه روی این پیغام گیر میکنه starting windows
مشکل چیه؟ لطفا راهنماییم کنید:!::?:
دوست عزیز اینجا انجمن بازی رسمی عصر پادشاهان هست
نه انجمن پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری
با تشکر
این بخشم بخش بحث و گفتگوی ازاده وقتی نمیتونی جواب بدی الکی نپیچون
ویندوز 7 اسمارتو نصب کن من میگم شاید ویندوزت به هاردت نمیخوره به هارد های جدید برای منم این اتفاق افتاد ویندوز 7 اسمارتو نصب کن درست میشه
و یه نظر دیگه هم هست اینکه اگه استارتت گیر میکنه و نمیاد فک کنم هاردت مشکل پیدا کرده یا سوخته چون یه بارم برای من اینطوری شد هاردم سوخته بود
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]دوست عزیز اینجا انجمن بازی رسمی عصر پادشاهان هست
نه انجمن پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری
با تشکر[/div][/quote]
این بخشم بخش بحث و گفتگوی ازاده وقتی نمیتونی جواب بدی الکی نپیچون
ویندوز 7 اسمارتو نصب کن من میگم شاید ویندوزت به هاردت نمیخوره به هارد های جدید برای منم این اتفاق افتاد ویندوز 7 اسمارتو نصب کن درست میشه
و یه نظر دیگه هم هست اینکه اگه استارتت گیر میکنه و نمیاد فک کنم هاردت مشکل پیدا کرده یا سوخته چون یه بارم برای من اینطوری شد هاردم سوخته بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.