WATCH_DOGS تاکنون هشت میلیون نسخه به فروشگاهها شیپ شده است
1393/04/22 09:11:33
عنوان Watch_Dogs روند رو به صعودی در فروش پیش گرفته است و با توجه به گزارشهای اخیر Ubisoft، تا کنون 8 میلیون نسخه به فروشگاه های سرتاسر جهان شیپ شده است. انتظار می رود در طی دوره عرضه از سه ماهه نخست سال 2014 تا سال 2015 به فروش کلی 360 میلیون یورویی دست پیدا کند
مدیر عامل این شرکت آقای Yves Guillemot می گوید:
" موفقیت Watch_Dogs و کیفیت بازیهایی که در E3 این چند ساله نمایش دادیم بر روی موقعیت استراتژیمان تاثیر گذاشتند از این رو ما رویکرد بلند مدت خود برای ارائه نوآوری را ادامه می دهیم. Watch_Dogs اکنون به عنوان یک فرانچایز بزرگ در جایگاه خوبی قرار گرفته است و این به ما اجازه می دهد آن را در سالهای آینده بهتر از قبل بسازیم. فروش حاصله این عنوان نشان از تخصص Ubisoft در خلق بازیهای بزرگ و پرفروش است "
واقعا بازی قشنگیه
خیلی با هاش حال میکنم
به شما هم پیشنهاد میکنم برید بگیرید
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[i]عنوان Watch_Dogs روند رو به صعودی در فروش پیش گرفته است و با توجه به گزارشهای اخیر Ubisoft، تا کنون 8 میلیون نسخه به فروشگاه های سرتاسر جهان شیپ شده است. انتظار می رود در طی دوره عرضه از سه ماهه نخست سال 2014 تا سال 2015 به فروش کلی 360 میلیون یورویی دست پیدا کند
مدیر عامل این شرکت آقای Yves Guillemot می گوید:
" موفقیت Watch_Dogs و کیفیت بازیهایی که در E3 این چند ساله نمایش دادیم بر روی موقعیت استراتژیمان تاثیر گذاشتند از این رو ما رویکرد بلند مدت خود برای ارائه نوآوری را ادامه می دهیم. Watch_Dogs اکنون به عنوان یک فرانچایز بزرگ در جایگاه خوبی قرار گرفته است و این به ما اجازه می دهد آن را در سالهای آینده بهتر از قبل بسازیم. فروش حاصله این عنوان نشان از تخصص Ubisoft در خلق بازیهای بزرگ و پرفروش است "[/i]
واقعا بازی قشنگیه
خیلی با هاش حال میکنم
به شما هم پیشنهاد میکنم برید بگیرید
مسخره ترین بازیه دنیاست من اولش فک میکردم خیلی توپه ولی بعدش افتضاح شد با موتود میزنی به تریلی منفجر میشه تریلیه حیلی بد ساختنش انتظار نداشتم از شرکت تولید کنندش من فکر میکردم بازی خوبی باید باشه ولی... تو خیلی چیزاش لنگ میزنه
samer 01
مسخره ترین بازیه دنیاست من اولش فک میکردم خیلی توپه ولی بعدش افتضاح شد با موتود میزنی به تریلی منفجر میشه تریلیه حیلی بد ساختنش انتظار نداشتم از شرکت تولید کنندش من فکر میکردم بازی خوبی باید باشه ولی... تو خیلی چیزاش لنگ میزنه
بیشر هم میشن دیگه رفتیم تو نسل 8تم . فکر نکنم دیه بازی زیر رم 3 پیدا بشه
ممد، منه بیچاره یکسال دوییدم تا تونستم رممو 2 کنم.بعدش ریست میشد مجبور شدم سرویسش کنم و... ولی هنوز هم ریست میشه ولی خیلی دیر تر
گرافیکمم 512 هست
کسی لینک دانلود قارچ خورو داره؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hamid hunter[/b][/div][div]رم 6 میخواد.
رفیقم خریده 7 تومن.میگه خیلی خوبه.میخوام ازش بگیرمش[/div][/quote]
رم 6 ؟!!!
اولین بازییه میبینم رمش بالای 4 هست :shock:[/div][/quote]
[/div][/quote]
ممد، منه بیچاره یکسال دوییدم تا تونستم رممو 2 کنم.بعدش ریست میشد مجبور شدم سرویسش کنم و... ولی هنوز هم ریست میشه ولی خیلی دیر تر :mrgreen:
گرافیکمم 512 هست :|
کسی لینک دانلود قارچ خورو داره؟:|
ممد، منه بیچاره یکسال دوییدم تا تونستم رممو 2 کنم.بعدش ریست میشد مجبور شدم سرویسش کنم و... ولی هنوز هم ریست میشه ولی خیلی دیر تر
گرافیکمم 512 هست
خداوکیلی من هنوز فکر میکردم بیشترین رم ممکن 2 هست
ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ ،
ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭﺍ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﻨﺪ.
ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ ،
لبخند...
lovely
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hamid hunter[/b][/div][div]رم 6 میخواد.
رم 6 ؟!!!
[/div][/quote]
ممد، منه بیچاره یکسال دوییدم تا تونستم رممو 2 کنم.بعدش ریست میشد مجبور شدم سرویسش کنم و... ولی هنوز هم ریست میشه ولی خیلی دیر تر :mrgreen:
کسی لینک دانلود قارچ خورو داره؟:|[/div][/quote]
گرافیکمم 512 هست
خداییش؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]behnam_lion[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hamid hunter[/b][/div][div]رم 6 میخواد.
رم 6 ؟!!!
[/div][/quote]
کسی لینک دانلود قارچ خورو داره؟:|[/div][/quote]
خداوکیلی من هنوز فکر میکردم بیشترین رم ممکن 2 هست[/div][/quote]
خداییش؟:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.