ایا شما هم قبول دارید که اتللو رو باید با یه بازی دیگه توی نبرد افکار عوض کنن؟ خیلی مسخرس...تقریبا 90 % پلیرها از این بازی راضی نیستن...هم وقت گیره و هم مسخره..شما چی میگین؟موافق حذف اتللو هستین؟
نظرسنجی
بله
خیر
امضا بلد نیستم.بوس بدم؟
ایا شما هم قبول دارید که اتللو رو باید با یه بازی دیگه توی نبرد افکار عوض کنن؟ خیلی مسخرس...تقریبا 90 % پلیرها از این بازی راضی نیستن...هم وقت گیره و هم مسخره..شما چی میگین؟موافق حذف اتللو هستین؟
موافقم ولی با این تاپیک به جایی نمیرسی.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]adlin[/b][/div][div]ایا شما هم قبول دارید که اتللو رو باید با یه بازی دیگه توی نبرد افکار عوض کنن؟ خیلی مسخرس...تقریبا 90 % پلیرها از این بازی راضی نیستن...هم وقت گیره و هم مسخره..شما چی میگین؟موافق حذف اتللو هستین؟[/div][/quote]
موافقم ولی با این تاپیک به جایی نمیرسی.
اقا من به عنوان یکی که از اول نو عصرپادشاهان بودم میگم:
واقعا خیلی بازیای بهتر از اتللو هستش که میتونن بزارن...اکثر بچه ها هم با بازی اتللو موافق نیستن...امیدوارم جای اتللو رو با یه بازی بهتر عوض کنن...
اقا من به عنوان یکی که از اول نو عصرپادشاهان بودم میگم:
واقعا خیلی بازیای بهتر از اتللو هستش که میتونن بزارن...اکثر بچه ها هم با بازی اتللو موافق نیستن...امیدوارم جای اتللو رو با یه بازی بهتر عوض کنن...
برادر یه چیزی میگم راحتت کنم ... این 2 تا بازی هم که گزاشتن برا این بوده که گفتن بازی رایگان
گفتن برا ساخت قهرمان به جز سکه چی بزاریم .. این بازی ها رو گزاشتن برا خوشحال کردن جنابعالی نبوده
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
برادر یه چیزی میگم راحتت کنم ... این 2 تا بازی هم که گزاشتن برا این بوده که گفتن بازی رایگان
گفتن برا ساخت قهرمان به جز سکه چی بزاریم .. این بازی ها رو گزاشتن برا خوشحال کردن جنابعالی نبوده :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.