آقا من 2 تا سوال دارم
*پاپ باز یا پاپ بازی کردن یعنی چی؟
*روش استفاده درست از سکه؟
*پاپ باز یا پاپ بازی کردن یعنی چی؟
*روش استفاده درست از سکه؟
رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
سکه 1391/11/10 17:50:15
آقا من 2 تا سوال دارم
*پاپ باز یا پاپ بازی کردن یعنی چی؟ *روش استفاده درست از سکه؟ رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
|
|
1391/11/10 17:56:33
افزایش جمعیت یعنی پاپ
روش سکه هم بستگی داره که چقدر سکه برای یه سرور داشته باشی؟به همون اندازه برنامه ریزی میکنی. ماه اول بازی درست واصولی سکه بزنی بعدش دیگه کمتر کارت به سکه میفته بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/11/10 17:59:36
می شه این موضوع سکه رو باز کنید؟
روش برنامه ریزی رو با سکه رو به من یاد بدید رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
|
|
1391/11/10 18:05:07
خوب مثلا اگه واسه یه سرور مثلا سه ماهه کلا 250 تا سکه داشته باشی و نخای سکه بخری .اگه این کارارو انجام بدی زرر میکنی شدیدا
اولیش اتمام انی ساخت. دومیش نقشه بزرگ. سومی خرید منابع با مقدار سکه کم باید فقط دو افزونه و دو ساختمان در صف ساخت رو تا جایی که میتونی فعال کنی. ولی اگه سکه هات زیاده بالای هزار تا مثلا.و یا اینطوری که هر لحظه ارداه کنی میتونی بخری. هر چیو بخای به موقع اش میتونی استفاده کنی. که ترتیب استفاده از سکه رو هم چیزی نیست که بشه توضیح داد بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/11/10 18:25:53
گلم یعنی فقط جمعیت میبره باتلا و سرباز نمیسازه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1391/11/10 18:26:45
من می خواهم سیر سرباز سازی و ارتقا و جمعیت رو با هم برم
رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
|
|
1391/11/10 19:01:20
خوب خیلیا این کارو میکنن ولی یه سری که تکنیک بازی رو بلدن.توری نیروسازی میکنن و نیروهاشونو زیاد میکنن که رتبه های پایین تر فکر میکنن * در کاره
بد خاها تا صبح؟
منوی کاربری
|
||