یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. حالا اون تو لیسته منه.
نه من تو لیسته اون.
این مطلب در 1393/04/17 21:25:36 نوشته شده است و در 1393/04/17 21:31:14 ویرایش شده است .
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. حالا اون تو لیسته منه.:mrgreen:
نه من تو لیسته اون. :mrgreen:
یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم.
خب الان ما باید بخندیم؟
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. :mrgreen:[/div][/quote]
خب الان ما باید بخندیم؟:lol:
یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم.
خوشبحالت
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. :mrgreen:[/div][/quote]
خوشبحالت :mrgreen:
خوشبحالت
چرا؟
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. :mrgreen:[/div][/quote]
خوشبحالت :mrgreen:[/div][/quote]
چرا؟
خب الان ما باید بخندیم؟
داداش باهات موافقم ما باید چکار کنیم بخندیم ؟؟؟؟؟؟اخه بد بختی خندم نمیاد بذار خودمو قلقلک کنم- قبل از قلقلک:بعد از قلقلک:
سلام علیکم
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. :mrgreen:[/div][/quote]
خب الان ما باید بخندیم؟:lol:[/div][/quote]
داداش باهات موافقم ما باید چکار کنیم بخندیم ؟؟؟؟؟؟اخه بد بختی خندم نمیاد بذار خودمو قلقلک کنم- قبل از قلقلک::|بعد از قلقلک::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
مدیر انجمن 3: بدلیل تبدیل شدن به اسپم قفل می شود.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
مدیر انجمن 3:
[b]بدلیل تبدیل شدن به اسپم قفل می شود.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.[/b]
خوشبحالت
هینجوری
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. :mrgreen:[/div][/quote]
خوشبحالت :mrgreen:[/div][/quote]
هینجوری
یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. حالا اون تو لیسته منه.
نه من تو لیسته اون.
الان خوشالییییییییییی؟؟
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. حالا اون تو لیسته منه.:mrgreen:
[/div][/quote]
الان خوشالییییییییییی؟؟
نه من تو لیسته اون.
روده بر شدم هههههه
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]یکی بود همش بهم حمله میزد.نامرد بهم خیانت کرد.بهش التماس میکردم حمله نزنه.ولی اون حمله میزد.یکی از هم اتحادیام بهش حمله زد فارمه خودش کرد.حالا خودم دارم بهش حمله میکنم. حالا اون تو لیسته منه.:mrgreen:
[/div][/quote]
روده بر شدم هههههه :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.