سلام خسته نباشید تو سرور اکسپرس برای این که یه بازیکن خوب بشه بعد از این که تحت حمایت تموم شد حدودا باید چه قدر از هر سرباز و چه قدر جمعیت داشته باشه؟؟
سلام خسته نباشید تو سرور اکسپرس برای این که یه بازیکن خوب بشه بعد از این که تحت حمایت تموم شد حدودا باید چه قدر از هر سرباز و چه قدر جمعیت داشته باشه؟؟
هر چه بیشتر بهتر.اگه سکه خرج کنی میتونی ۳ روزه جمعیتت رو 2000 تا کنی و تعداد سربازات رو 5000که البته این سکه میخواد......
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]سلام خسته نباشید تو سرور اکسپرس برای این که یه بازیکن خوب بشه بعد از این که تحت حمایت تموم شد حدودا باید چه قدر از هر سرباز و چه قدر جمعیت داشته باشه؟؟[/div][/quote]
هر چه بیشتر بهتر.اگه سکه خرج کنی میتونی ۳ روزه جمعیتت رو 2000 تا کنی و تعداد سربازات رو 5000که البته این سکه میخواد......;)
سرور اکسپرس بعد 2 روز جمعیت بین 400 تا 500 .سرباز هم 2000 تا .اگه میخوای جز غارت گرا باشی باید 2000 تا هجومی باشه.اگرم که واست فقط تعداد مهمه هر چی دوست داشتی بزن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
سرور اکسپرس بعد 2 روز جمعیت بین 400 تا 500 .سرباز هم 2000 تا .اگه میخوای جز غارت گرا باشی باید 2000 تا هجومی باشه.اگرم که واست فقط تعداد مهمه هر چی دوست داشتی بزن:mrgreen:
من که پاپ بازم سکه فراهم باشه ۱ هفته ای میرم تو ۱0000 به بالا از نظر جمعیت و از نظر سرباز ۲00000 تا به بالا........
از قدیم گفتن سکه بر هر درد بی درمان دواست.....
من که پاپ بازم سکه فراهم باشه ۱ هفته ای میرم تو ۱0000 به بالا از نظر جمعیت و از نظر سرباز ۲00000 تا به بالا........
از قدیم گفتن سکه بر هر درد بی درمان دواست.....:D
از قدیم گفتن سکه بر هر درد بی درمان دواست.....
اون که بعله.منو رفیقم میخواستیم بازی کنیم سرور 11 قرار بود شهر 2 رو تو همون روز اول بزنیم ولی هم تابلو میشد هم قرار شد بازی نکنیم. بیچاره چقدر محاسبه کرده بود که تو روز اول 2 تا شهر بزنیم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]farhanhosini[/b][/div][div]من که پاپ بازم سکه فراهم باشه ۱ هفته ای میرم تو ۱0000 به بالا از نظر جمعیت و از نظر سرباز ۲00000 تا به بالا........
از قدیم گفتن سکه بر هر درد بی درمان دواست.....:D[/div][/quote]
اون که بعله.منو رفیقم میخواستیم بازی کنیم سرور 11 قرار بود شهر 2 رو تو همون روز اول بزنیم ولی هم تابلو میشد هم قرار شد بازی نکنیم. بیچاره چقدر محاسبه کرده بود که تو روز اول 2 تا شهر بزنیم.:mrgreen::mrgreen::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.