خوب حذف شه یا نشه فرقی نمیکنه زیاد چون هر کی جدید میاد همون اول تاپیک میزنه و سراغ قبلیها نمیره.
شما بن شدی؟اسمت چی بوده؟
محمد 4614 هستم دیگه
واسه تازه واردا نه واسه خود فرد که مسدود میشه خیلی سخته که هر چی نوشته حذف بشه شما هم اگر حرف منو درک کرده بودید متوجه میشدید
سلام من mohamad4614 هستم .
.امیدوارم اینو بدونه دلیل مثله یازهرا مسدود نکنن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب حذف شه یا نشه فرقی نمیکنه زیاد چون هر کی جدید میاد همون اول تاپیک میزنه و سراغ قبلیها نمیره.
شما بن شدی؟اسمت چی بوده؟:mrgreen:[/div][/quote]
محمد 4614 هستم دیگه :shock:
واسه تازه واردا نه واسه خود فرد که مسدود میشه خیلی سخته که هر چی نوشته حذف بشه شما هم اگر حرف منو درک کرده بودید متوجه میشدید
خوب حذف شه یا نشه فرقی نمیکنه زیاد چون هر کی جدید میاد همون اول تاپیک میزنه و سراغ قبلیها نمیره.
شما بن شدی؟اسمت چی بوده؟
محمد 4614 هستم دیگه
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
حرفو که درک نمیکنن خود آدمو درک میکنن[quote][div][b]kurd1[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب حذف شه یا نشه فرقی نمیکنه زیاد چون هر کی جدید میاد همون اول تاپیک میزنه و سراغ قبلیها نمیره.
واسه تازه واردا نه واسه خود فرد که مسدود میشه خیلی سخته که هر چی نوشته حذف بشه شما هم اگر حرف منو درک کرده بودید متوجه میشدید[/div][/quote]
حرفو که درک نمیکنن خود آدمو درک میکنن راستی عکس خوشگلت هم بنداز
kurd1
bingo55521
شما بن شدی؟اسمت چی بوده؟
محمد 4614 هستم دیگه
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]حرفو که درک نمیکنن خود آدمو درک میکنن راستی عکس خوشگلت هم بنداز [quote][div][b]kurd1[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب حذف شه یا نشه فرقی نمیکنه زیاد چون هر کی جدید میاد همون اول تاپیک میزنه و سراغ قبلیها نمیره.
واسه تازه واردا نه واسه خود فرد که مسدود میشه خیلی سخته که هر چی نوشته حذف بشه شما هم اگر حرف منو درک کرده بودید متوجه میشدید[/div][/quote]
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.