سلام...
سرور 10 سرعتش خیلی کم شده اصلا نمیشه کاری کرد...مخصوصا قسمت امارو مشخصات اتحاد که اصلا باز نمیشن...مشکل از نت منه یا بقیه ام این مشکلو دارن؟؟!
سلام...
سرور 10 سرعتش خیلی کم شده اصلا نمیشه کاری کرد...مخصوصا قسمت امارو مشخصات اتحاد که اصلا باز نمیشن...مشکل از نت منه یا بقیه ام این مشکلو دارن؟؟!:!:
من که الان تست می کنم، مشکلی از لحاظ سرعت دیده نمی شود. دوستان اگر مشکلی با سرعت داشتند، برای من پیام خصوصی بدهند که از چه اینترنتی استفاده می کنند و ساکن کدام شهر هستند که یه پیگیری با اون شرکت ارائه دهنده اینترنت بکنیم.
البته سرور 10 کمی در ساعات پیک بازی، کند می شود که به دلیل حجم بسیاری بالای کاربران آنلاین آن است. واقعا در بین کل سرورهای بازی این سرور 10 بسیار پر هیجان و سریع پیش می رود و بازیکنان بسیار جدی بازی می کنند. البته برای افزایش سرعت و کیفیت بیشتر بازی برنامه هایی داریم که به زودی روی سرورها اعمال می شود.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
سلام
من که الان تست می کنم، مشکلی از لحاظ سرعت دیده نمی شود. دوستان اگر مشکلی با سرعت داشتند، برای من پیام خصوصی بدهند که از چه اینترنتی استفاده می کنند و ساکن کدام شهر هستند که یه پیگیری با اون شرکت ارائه دهنده اینترنت بکنیم.
البته سرور 10 کمی در ساعات پیک بازی، کند می شود که به دلیل حجم بسیاری بالای کاربران آنلاین آن است. واقعا در بین کل سرورهای بازی این سرور 10 بسیار پر هیجان و سریع پیش می رود و بازیکنان بسیار جدی بازی می کنند. البته برای افزایش سرعت و کیفیت بیشتر بازی برنامه هایی داریم که به زودی روی سرورها اعمال می شود.
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
کارشناس یهو وارد میشی یه دری چیزی :lol::lol:[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]سلام
البته سرور 10 کمی در ساعات پیک بازی، کند می شود که به دلیل حجم بسیاری بالای کاربران آنلاین آن است. واقعا در بین کل سرورهای بازی این سرور 10 بسیار پر هیجان و سریع پیش می رود و بازیکنان بسیار جدی بازی می کنند. البته برای افزایش سرعت و کیفیت بیشتر بازی برنامه هایی داریم که به زودی روی سرورها اعمال می شود.[/div][/quote]
من هم دو روزه که این مشکل رو دارم یعنی من چهار روزه دارم بازی می کنم از روز سوم این مشکل رو دیدم به پشتیبانی هم تیکت زدم اما جوابی ندادن هنوز و بعد از گذشت بیشتر از 24 ساعت. بدترین چیز همین عدم پاسخگویی هست. با این سرعت پایین سرور ادامه این بازی غیر منطقی و قاعدتن حرفه ای ها به زودی بی خیال این بازی می شن چون نمی شه اتک داد و در اینده هم که باید اتک رو ها زمان بندی دقیق روو ثانیه کرد اینجوری نمی شه بازی کرد ...مسئولان محترم بازی اگه صدای من رو می شنوید یه فکری به حال بازی بکنید چون اونایی که با گلد بازی می کنن و پول می ریزن به حسابتون حق دارند که خدمات خوبی دریافت کنند و در ازای پول و وقتی که می زارن لذت ببرن
من هم دو روزه که این مشکل رو دارم یعنی من چهار روزه دارم بازی می کنم از روز سوم این مشکل رو دیدم به پشتیبانی هم تیکت زدم اما جوابی ندادن هنوز و بعد از گذشت بیشتر از 24 ساعت. بدترین چیز همین عدم پاسخگویی هست. با این سرعت پایین سرور ادامه این بازی غیر منطقی و قاعدتن حرفه ای ها به زودی بی خیال این بازی می شن چون نمی شه اتک داد و در اینده هم که باید اتک رو ها زمان بندی دقیق روو ثانیه کرد اینجوری نمی شه بازی کرد ...مسئولان محترم بازی اگه صدای من رو می شنوید یه فکری به حال بازی بکنید چون اونایی که با گلد بازی می کنن و پول می ریزن به حسابتون حق دارند که خدمات خوبی دریافت کنند و در ازای پول و وقتی که می زارن لذت ببرن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.