سروش ترابی
چرا در سرور 10 200 تا از سواران کماندارم غیب شدن!!!!!
من غارت کردم یکی رو بعد که داشتن برمیگشتن یهو در سه دقیقه ی آخر غیب شدن و دیگه هم نیستن آقا کمک کنید!
با اینکه بارها گفتیم باز هم میگم که : شما باید کد لشگرکشیتونو به واحد پشتیبانی ارسال کنید. مورد مشابهی رو در یکی از سرورهای قبلی هم داشتید که بالاخره با کمک تیم پشتیبانی حل شد.
اگه مشکلی هست که مربوط به همه میشه میتونید اون رو در فضای عمومی انجمن مطرح کنید. ضمن اینکه مسئولین انجمن دسترسی برای چک کردن مواردی از این دست رو ندارند.
روشهای ارتباط با واحد پشتیبانی رو هم مجددا میگم. ثبت تیکت از درون بازی / ارسال ایمیل به support@kingsera.com (البته ایمیل باید توسط ایمیل ثبت نامی شما ارسال شود)
موفق باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت
قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]سروش ترابی[/b][/div][div]چرا در سرور 10 200 تا از سواران کماندارم غیب شدن!!!!!
من غارت کردم یکی رو بعد که داشتن برمیگشتن یهو در سه دقیقه ی آخر غیب شدن و دیگه هم نیستن آقا کمک کنید![/div][/quote]
با اینکه بارها گفتیم باز هم میگم که : شما باید کد لشگرکشیتونو به واحد پشتیبانی ارسال کنید. مورد مشابهی رو در یکی از سرورهای قبلی هم داشتید که بالاخره با کمک تیم پشتیبانی حل شد.
اگه مشکلی هست که مربوط به همه میشه میتونید اون رو در فضای عمومی انجمن مطرح کنید. ضمن اینکه مسئولین انجمن دسترسی برای چک کردن مواردی از این دست رو ندارند.
روشهای ارتباط با واحد پشتیبانی رو هم مجددا میگم. ثبت تیکت از درون بازی / ارسال ایمیل به support@kingsera.com (البته ایمیل باید توسط ایمیل ثبت نامی شما ارسال شود)
موفق باشید