خوب من الان می خوام ارتقا بدم ولی می نویسه گندم شما منفی است چی کار کنم؟اشکال نداره از فاز تکمیلی استفاده کنم؟
اتحاد من در سرور 10 : (Special Gamers (IR
استاد جتگ های صلیبی 3 هستم عصر پادشاهان رو دیگه خدا می دونه!!!!!!!!!!!
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]سربازات بیشتر از تولیدات گندمت است[/div][/quote]
خوب من الان می خوام ارتقا بدم ولی می نویسه گندم شما منفی است چی کار کنم؟اشکال نداره از فاز تکمیلی استفاده کنم؟
تنها یک کار می تونی بکنی سرباز هاتو برای پشتیبانی به یک اکانت غیر فعال نزدیک خودت بفرستی تا گندمت بیاد بالا بعد هم ارتقا بده بعد سرباز هات رو برگردون
سلام خدمت جناب تایگر ،
سرباز هاتو برای پشتیبانی به یک اکانت غیر فعال نزدیک خودت بفرستی ، یعنی چی و چطور ؟؟؟؟؟؟؟
بعد سرباز هات رو برگردون ، چطوری ( ؟ ) امکان پذیره مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر .
بله میشه
برای فرستادن روی اون شهر میزنی و نیروهات رو با حالت محافظ میفرستی
برای برگشت از تو اردوگاه قسمت نیروهای ارتش میتونی نیروهات رو برگردونی
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]kings51195406409[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]تنها یک کار می تونی بکنی سرباز هاتو برای پشتیبانی به یک اکانت غیر فعال نزدیک خودت بفرستی تا گندمت بیاد بالا بعد هم ارتقا بده بعد سرباز هات رو برگردون[/div][/quote]
سلام خدمت جناب تایگر ،
سرباز هاتو برای پشتیبانی به یک اکانت غیر فعال نزدیک خودت بفرستی ، یعنی چی و چطور ؟؟؟؟؟؟؟
بعد سرباز هات رو برگردون ، چطوری ( ؟ ) امکان پذیره مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر .[/div][/quote]
بله میشه
برای فرستادن روی اون شهر میزنی و نیروهات رو با حالت محافظ میفرستی
برای برگشت از تو اردوگاه قسمت نیروهای ارتش میتونی نیروهات رو برگردونی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.