من مرورگرم اپراس کلن 6 مرورگر دارم از موقعی که رفتم ایین نامه سرور قهرمانان رو خوندم اونجا هم اکانت ندارم نگین برا پز یانو نوشته
هر کلیک میکنم یه صفحه تبلیغاتی باز میشه گوشه صفحه یه چیزی اومده که کلیک میکنی یه چیزی دانلود میکنه
چند روز پیش یکی این مشگل رو داشت ولی پیداش نکردم
خواهشا کمک کنید
Moein4321
من مرورگرم اپراس کلن 6 مرورگر دارم از موقعی که رفتم ایین نامه سرور قهرمانان رو خوندم اونجا هم اکانت ندارم نگین برا پز یانو نوشته
هر کلیک میکنم یه صفحه تبلیغاتی باز میشه گوشه صفحه یه چیزی اومده که کلیک میکنی یه چیزی دانلود میکنه
چند روز پیش یکی این مشگل رو داشت ولی پیداش نکردم
خواهشا کمک کنید
منم همین مشکل رو دارم تا یه کلیک میکنی چند صفحه باز میشه یا مرورگر گیر میکنه
گوگل کروم رو نصب کردم دیگه این مشکل خیلی کم پیش میاد
گوگل کروم داره اکسپلورر دارم فایر دارم نمیدونم ماه چی چی دارم
یا سرعتشون پایینه یا مشگل دارن من با اپرا خیلی عادت کردم نمیتونم ولش کنم
Moein4321
[quote][div][b]arash75[/b][/div][div]منم همین مشکل رو دارم تا یه کلیک میکنی چند صفحه باز میشه یا مرورگر گیر میکنه:|
گوگل کروم رو نصب کردم دیگه این مشکل خیلی کم پیش میاد:mrgreen:[/div][/quote]
اره داداش واسه منم اینجوریه.اکسپلورر و فایرفاکسو و کرومم تا حالا اینجوری شده اپرا هنزو سالمه با اون میام
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]arash75[/b][/div][div]منم همین مشکل رو دارم تا یه کلیک میکنی چند صفحه باز میشه یا مرورگر گیر میکنه:|
یا سرعتشون پایینه یا مشگل دارن من با اپرا خیلی عادت کردم نمیتونم ولش کنم[/div][/quote]
اره داداش واسه منم اینجوریه.اکسپلورر و فایرفاکسو و کرومم تا حالا اینجوری شده اپرا هنزو سالمه با اون میام
صفحه هایی که باز میشه بهش میگن POP UP . برای اینکه دیگه باز نشه باید از مرورگر های اپدیت شده ( ورژن جدید ) استفاده کن که خودش بلاک میکنه تبلیغات رو و باز نمیکنه
صفحه هایی که باز میشه بهش میگن POP UP . برای اینکه دیگه باز نشه باید از مرورگر های اپدیت شده ( ورژن جدید ) استفاده کن که خودش بلاک میکنه تبلیغات رو و باز نمیکنه
چی بگم :دی قندشکن چی داری؟
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]arash75[/b][/div][div]منم همین مشکل رو دارم تا یه کلیک میکنی چند صفحه باز میشه یا مرورگر گیر میکنه:|
یا سرعتشون پایینه یا مشگل دارن من با اپرا خیلی عادت کردم نمیتونم ولش کنم[/div][/quote]
چی بگم :دی قندشکن چی داری؟
علی جان داداشی نبینم غمتو ی راه حل دارم برای درست شدنش
کیست رو بردار بکوب به دیوار درست میشه
تنکس وری ماچ عرفان جان
از همتون ممنونم مخصوصا سارگن بزرگ
plae moon رو زدم اون خداروشکر هم سرعتش خوبه هم اینطور نمیشه البته اگر شما چشش نزنید
Moein4321
[quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div]:mrgreen: علی جان داداشی نبینم غمتو ی راه حل دارم برای درست شدنش
:mrgreen: کیست رو بردار بکوب به دیوار درست میشه[/div][/quote]
تنکس وری ماچ عرفان جان
plae moon رو زدم اون خداروشکر هم سرعتش خوبه هم اینطور نمیشه البته اگر شما چشش نزنید:lol:
علی جان داداشی نبینم غمتو ی راه حل دارم برای درست شدنش
کیست رو بردار بکوب به دیوار درست میشه
تنکس وری ماچ عرفان جان
plae moon رو زدم اون خداروشکر هم سرعتش خوبه هم اینطور نمیشه البته اگر شما چشش نزنید
علی داداش شناختی یا نه؟
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div]:mrgreen: علی جان داداشی نبینم غمتو ی راه حل دارم برای درست شدنش
:mrgreen: کیست رو بردار بکوب به دیوار درست میشه[/div][/quote]
تنکس وری ماچ عرفان جان
plae moon رو زدم اون خداروشکر هم سرعتش خوبه هم اینطور نمیشه البته اگر شما چشش نزنید:lol:[/div][/quote]
:mrgreen: علی داداش شناختی یا نه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.