سلام به بچه های گل.دوستان یکی دوروزه که گوگل کروم سیستمم قاطی زده...مثلا وقتی میری تو سایت عصر پادشاهان بیشتر از 10 تا تبلیغات باز میکنه
نمیدونم چرا یکدفعه اینطوری شده
هرکس میدونه راه حل خلاص شدن از این مشکل چیه لطفا زودتر خبرم کنه چون واقعا دیگه کلافه شدم
سلام به بچه های گل.دوستان یکی دوروزه که گوگل کروم سیستمم قاطی زده...مثلا وقتی میری تو سایت عصر پادشاهان بیشتر از 10 تا تبلیغات باز میکنه
هرکس میدونه راه حل خلاص شدن از این مشکل چیه لطفا زودتر خبرم کنه چون واقعا دیگه کلافه شدم :oops:
نه اون که واسه همه هست و همیشگیه
اینی که من میگم مثلا روی پیام ها تو بازی کلیک میکنی یه صفحه جدید و یه تبلیغات باز میشه
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]ای تبلیغا که باز میشه تخفیفم داره ؟[/div][/quote]
نه اون که واسه همه هست و همیشگیه
اینی که من میگم مثلا روی پیام ها تو بازی کلیک میکنی یه صفحه جدید و یه تبلیغات باز میشه
هرکس میدونه راه حل خلاص شدن از این مشکل چیه لطفا زودتر خبرم کنه چون واقعا دیگه کلافه شدم
اوه اوه.
این احتمالا همون ویروسیه که من یک ماهه پیش گرفتم.
داداش باید همه درایوات رو فرمت کنی.یه آنتی ویروس قوی هم بریزی.اگه درست نشد ببر یه خدمات کامپیوتری برات درست کنه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]reza0122[/b][/div][div]سلام به بچه های گل.دوستان یکی دوروزه که گوگل کروم سیستمم قاطی زده...مثلا وقتی میری تو سایت عصر پادشاهان بیشتر از 10 تا تبلیغات باز میکنه
هرکس میدونه راه حل خلاص شدن از این مشکل چیه لطفا زودتر خبرم کنه چون واقعا دیگه کلافه شدم :oops:[/div][/quote]
اوه اوه.
این احتمالا همون ویروسیه که من یک ماهه پیش گرفتم.
داداش باید همه درایوات رو فرمت کنی.یه آنتی ویروس قوی هم بریزی.اگه درست نشد ببر یه خدمات کامپیوتری برات درست کنه.
منم همین مشکل رو دارم با تمام مرورگر ها همین طور هست چند روزه اینطوری شده
کل * رو زدم ویروس کشی کردم بازم نشد. نمیتونم فرمت کنم
من دقیقا یه همچین مشکلاتیو یک ماهه پیش داشتم.
حتما ببر خدمات کامپیوتری اگه درست نشد.حتما ببر.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arash75[/b][/div][div]منم همین مشکل رو دارم:cry: با تمام مرورگر ها همین طور هست چند روزه اینطوری شده:|
کل سیستم رو زدم ویروس کشی کردم بازم نشد. نمیتونم فرمت کنم[/div][/quote]
من دقیقا یه همچین مشکلاتیو یک ماهه پیش داشتم.
حتما ببر خدمات کامپیوتری اگه درست نشد.حتما ببر.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.