اگر تعداد بیشتری از سرباز مقابل را از بین ببری امتیازت میره بالاتر
فرقی هم نداره چه نوعی باشه
ولی اگر کسی که دارم غارتش میکنم سرباز نداشته باشه چی
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div]اگر تعداد بیشتری از سرباز مقابل را از بین ببری امتیازت میره بالاتر
فرقی هم نداره چه نوعی باشه[/div][/quote]
اگر تعداد بیشتری از سرباز مقابل را از بین ببری امتیازت میره بالاتر
فرقی هم نداره چه نوعی باشه
این کار امتیاز غارتت رو میبره بالا
...MaRYAM...
[quote][div][b]farbod1393[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]اگر تعداد بیشتری از سرباز مقابل را از بین ببری امتیازت میره بالاتر
فرقی هم نداره چه نوعی باشه[/div][/quote]
ولی اگر کسی که دارم غارتش میکنم سرباز نداشته باشه چی[/div][/quote]
این کار امتیاز غارتت رو میبره بالا
ببین اگه میخوای هجومی بازی کنی شمیشیر و کمان رو باید در الویت قرار بدی شوالیه بدلیل منابع و گندم خور بالا از نظر من نمی ارزه
اگه مطمئنی که سربازات قدرت اینو دارن که حریف رو شکست بدن نبرد بزن چون سربازات با قدرت بیشتری حمله میکنن و اگه حتی 1 سربازت زنده بمونه تو برنده ای ولی اگه غارت بزنی و بیشتر از نصف سربازات بمیرن طرف مدافع برندست
در هر صورت بهتره دنبال رتبه هجومی نباشی چون هیچ سودی نداره...کسی که بازی بلد باشه اگه رتبه هجومیت پایین باشه میفهمه که چقدر بابتش نیرو تلفات دادی
حالا خود دانی
این مطلب در 1393/04/02 21:39:07 نوشته شده است و در 1393/04/02 21:40:06 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
ببین اگه میخوای هجومی بازی کنی شمیشیر و کمان رو باید در الویت قرار بدی شوالیه بدلیل منابع و گندم خور بالا از نظر من نمی ارزه
اگه مطمئنی که سربازات قدرت اینو دارن که حریف رو شکست بدن نبرد بزن چون سربازات با قدرت بیشتری حمله میکنن و اگه حتی 1 سربازت زنده بمونه تو برنده ای ولی اگه غارت بزنی و بیشتر از نصف سربازات بمیرن طرف مدافع برندست
در هر صورت بهتره دنبال رتبه هجومی نباشی چون هیچ سودی نداره...کسی که بازی بلد باشه اگه رتبه هجومیت پایین باشه میفهمه که چقدر بابتش نیرو تلفات دادی
حالا خود دانی :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.